Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 579,732
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

[attachment=1]
SELAM ben Van'dan Coşkun Sefer KOYUNCU 1992 Model 3900 cc Land Rover Discovery sahibiyim.
Hepinize Selamlar.

Discovery
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar, adım Alpaslan ortopedik özürlüler için kişiye özel imalat yapan biriyim. 1978 İstanbul doğumluyum. İş yerim Bahçelievler evim ise İkitelli de. evliyim 3 yaşında bir kızım var. 93 model 5.2 chereokee sahibiyim. Amacına hitap etme hususunda bu kadar isabetli bir site daha görmedim bu sebeple hemen üye oldum. Aranızda olmaktan çok mutluyum tüm üyelere saygıyla selamlar..
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhabalar
Ben Bülent İlgen offroad bizim kanımıza bulaşmış artık onsuz yapamıyoruz.Hergün bu siteyi ziyaret ediyorum ve çok zevk alarak takip ediyorum.Yarış için hazırlanmış suzuki samurai ile yarışlara katılıyoruz.Bu arada Ankara civarında olan yarışlara beklerim.Gezmek için bir4x4 yok ama inşallah bir defender almayı ve sizlerle buluşmayı temenni ediyorum .
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam arkadaşlar adım Hüseyin KİRAZ (TA2SL)
Belki birazgeç oldu ama kısmet bugüneymiş
Ben 36 yaşında olup 16 yıllık memuriyet hayatına şuan
İstanbul 112 İl ambulans servisi haberleşme biriminde görev yapan bir teknisyenim.
Aynı zamanda amatör telsizciyim. çağrı işaretim olan TA2SL ile kayıt yaptırdım
İstanbul anadolu yakası maltepe de ikamet ediyorum.
Gezenbilir ailesiyle tanışmama vesile olan arkadaşlarıma buradanda teşekkür ediyorum.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar,
Ben Özgü Demirpolat, Kayseri'liyim, 25 yaşındayım, evliyim, avukatım.
Bu siteyi arazi araçlarını araştırırken buldum. Bir iki hafta takıldıktan sonra 'baktım olmuyor üye olalım bari' dedim. Umarım ileride, off road bölümüne takılırken 'baktık olmuyor biz de alalım bir tane' deriz. Sevgiler, saygılar...
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam bende rahat batanlardanım.
Burhan Çiçek kalıtım yoluyla avcı, idim
avcının emeklisi (balıkçı) olur ama
ben off road'çu oldum
11 yıldır niva kullanıyorum 57/5 yaşındayım
aranızda olmaktanmutluyum.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese İsanbul Maltepe ' den merhaba arkadaşlar. Bu site ile eski üyelerden 4 L (çağlar) ve offroadpassion (hakan) aracılığı ile tanıştım. 2006 td4 freelander sahibiyim.
Çağların freelander testlerinde bahsettiği ve onay verdiği araç benim aracımdır. Freelanderi gerçek bir 4X4 gibi yumuşamasına müsade etmeden kullanan az sayıda kulanıcıdan biriyim.Şu ana kadar araç üzerinde bahsedilen olumsuzluklardan, aracı sıkm sık arazide sonunu düşünmeden kullanmamam rağmen hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. iki gezenbilir etkinliğinde de misafir olarak bulundum. İlerleyen gezilerde görüşmek üzere
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selam.
Ben Mehmet Akif Aslan.39 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum.Foruma yeni üye oldum.Motosiklet kullanıcısıyım fakat 4x4 lerle ilgileniyorum.Henüz bir arazi aracım yok fakat buradaki tecrübeli arkadaşlarla tanışıp yardım alabileceğimi düşünüyorum.Kafamda cj5 veya cj7 var fakat hangi yıl hangi özellikler ile ilgili birsürü bilinmeyen var umarım sizlerinde yardımıyla doğru aracı alıcam. Herkese keyifli sürüşler diliyorum..
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

sevgili kardeşim bende yeni bi üyeyim aramıza hoş geldin
mutlaka saydıklarım demiyorsan nivayıda gözden geçir
maksat oradangeçmek yada çamurlanmaksa bizde oradayız sakın vaz geçme
benim meskenim dağlardır dağlar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

rkadaşlar selam bu siteye arkadaşım hasan(pancarmotorcu) vasıtasıyla buluştum gezilerde beraber katılıyorduk bende zehiri kaptım binek aaracımı satıp suzuki vitara aldım istanbul bayrampaşada ikamet etmekteyim cnc torna kalıp işleriyle ugraşıyorum illerliyen gezilerde görüşmek dilegiyle
Fotoraf213
Fotoraf180
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Merhaba
Ahmet Esmer
1975 Ankara doğumluyum
73 model 2 kapılı land rover defender sahibiyim
ilk 4x4 aracım
saygılar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selam...

1994 Grand Cheroke V8 5.2 limited sahibiyim. Offroad deneyimim olmadı hiç ama olmasını çok isterim. Antalya da yasıyorum. Bir holdingte reklam sefi olarak çalısıyorum. Tutku yavas yavas çogalıyor. Bakalım hayırlısı...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Arkadaşlar,

MustafA Altan , 1978 Çorlu Doğumluyum.
İlk arabam 2001 Yıl'ında aldığım 98 model vitara JLX ile offroad hayatıma başladım. Sanıyorum bu offroad sevgisi sonradan olma bişey değil bence doğuştan gelen bişey.

2004 model Suzuki Jimny At Offroad aracım şu an pert olduğu için yeni araç araştırması yapıyorum.
Hafta sonu Türkiye Offroad Şampiyonasına gittim ve suzuki hayranı olmama rağmen Jeep CJ'lerin gösterdiği perfonmas harikaydı. Şu an CJ mi Suzuki mi açıkçası aklım karıştı. CJ modelleri oldukça eski ve çok fazla modifiye var. Ben jimny de yükseltme için get , 30x9,5x15 Maxxis Buckshot Lastik , Arka diff.'le Lock right % 100 kilit , Şnorkel ve 4 tonluk vinç vardı. Bunların maliyetini düşündüğünüz zaman bir CJ modifiyesine göre çok basit kalıyor bence. ( Gökhan diye bir arkadaşımızın CJ6 modifiyesini okuduktan sonra :smiley: )
Son olarak yine basit bir şekilde modifiye edilecek en uygun araç olarak şu an Suzuki samurai düşünüyorum, Ne dersiniz ;)

Yarış sıralamasının linkini aşağıda belirtiyorum. Ancak benim düşüncem bu sonuçlar bu yarış içindi. En doğru sonuç yıl sonu genel puanlama da belli olacaktır.

http://www.isoff.org.tr/upPhotos/docs/2009_1_SONUCLARI.htm
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selamlar. ismim numan.ankarada bir kolejde spor eğitmeniyim. siteyi yeni keşfettim. yeni keşiflere birlikte katılmak ümidiyle tekrar selamlar.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selam ben Kocaeli/karamürselden uğur turizm seyahat işiyle uğraşıyorum 28 yaşındayım 1979 model jeep cj-6 sahibiyim isteğim en geç 2 yıl içinde yanına bitanede 96-97 veya 98 model bi cherokee zj koymak karamürsel çokgüzel bi taraf deniz bi taraf alabildiğne uzanan dağlarla kaplı fırsat buldukça çıkıyorum dağ köyleri çok güzel eğer çevre şehirlerden gelmek isteyen olursa eşlik edebilirim mesajınızı beklerim herkese saygılar....
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba,
Ben yeni üyeyim 38 yaşındayım. 1990 Model 3 kapı pajero sahibiyim. Ava, Balığa, Yüzmeye, Dalmaya ve her türlü maceraya açığım. Her türlü pajero aktivitesine açığım tarihlerini bildirirseniz bende katılmak isterim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,455
Mesajlar
1,518,140
Kayıtlı Üye Sayımız
172,108
Kaydolan Son Üyemiz
desiredesire

SON KONULAR



Geri
Üst