Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba Gezenbilir Offroad ailesi,
Bir süredir forumu takip ediyorum fakat yazmak bugüne kısmetmiş.
Adım Berk, İstanbul'da oturuyorum ve 26 yaşındayım, Shell'de çalışıyorum.
Otomobillere özel ilgi alanımda ve yol olmayan yerlere gitme fikri beni hep heyecanlandırmıştır. Doğada araç kullanmak benim çok zevk aldığım bir şey.
Şu anda Opel Astra aracım var. Onunla bile doğaya kaçmayı çok seviyorum. Uludağ ve Kartepe yolunu artık ezbere biliyor benim düldül. Saplanmayacağını bilsem yol dışına da çıkarım
Zaten bu siteyle ilk buluşmama snowboard sayesinde oldu ama offroad grubunu keşfetmem uzun sürmedi.
Bu forumda yazılanları ve fotoğrafları görünce offroada olan ilgim bir hayli kabardı. Yakında yurtdışında öğrenciliğe geri dönüyorum bu yüzden yakın zamanda arazi aracı alacak durumum olması imkansız. İnanın buradaki fotoğrafları görünce hayranlıkla izliyorum. İlerde vakit ve para ayırmak istediğim bir hobi. Umarım imkanım olduğunda geç olmaz. Bu forumda benden büyük abilerimin yazılarını gördüğünde bu yüzden çok mutlu oluyorum ve hiç bir zaman geç olmayacağını düşünüyorum. Daha genç arkadaşların araçlarını gördüğümde ise kıskanmıyor değilim ;D Araç alamasam da belki yolcu olarak aranızda bir geziye katılırım fırsat bulursam.
Ayrıca yöneticileri bu kadar büyük bir forumda bu düzeni sağlayabildikleri için tebrik ediyorum. Forumdaki Land - jeep atışması yüzünden bazı geceler uykusuz bile kaldım. Daha okuyacak yüzlerce sayfam var. Ama hepsinde çok değerli bilgiler ve paylaşımlar var. İlk mesaj için biraz fazla uzun oldu sanırım
Herkese sevgiler ve saygılar,
Berk