KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar merhaba yaklaşık on aydır üyeliğim bulunmakata ama burada kendimi tanıtmamıştım.
yaş 36
araç grand cherokee 97 5,2
bulunduğum şehir istanbul
bu da aracım daha çamur görmedi gerçi daha lastik bile alamadım ama kışa hazır ederim herhalde
herkese iyi paylaşımlar...
[attachment=1]
Selam Düzce'den Haluk Seyok ben.
Aracımı yeni aldım. 4x2 ranger kullanıcısıydım 4x4 skystar aldım ve çok memnunum.
Düzce de Binef at çftliği ve atlı spor kulübü sahiplerindenim.
Düzce ye yolu düşen tüm dostları beklerim. Saygılar.
www.binefatciftligi.com
Aramıza hoş geldiniz böyle keyfli bir iş sahibi olmak çok güzel , hem de Off-Road uyumlu . İstanbula a yakın olsaydınız keşke , neyse kısmet olursa gelir tanışırız .
Aramıza hoş geldiniz böyle keyfli bir iş sahibi olmak çok güzel , hem de Off-Road uyumlu . İstanbula a yakın olsaydınız keşke , neyse kısmet olursa gelir tanışırız .
Merhaba. Çiftlik içerisinde zaman zaman kullanıyoruz. Kışın garajına çekiyoruz, yazın bahçe içerisinde kayalıkların üzerine. E malum antika fazla kurcalamamak lazım beklerim. Saygılar.
Meraba Ben Mehmet Baysal.
İstanbul Altınşehirde Pırelli Bayisiyim. Aynı Zamanda Kaplama Ve Off Road Lastikleri (Baysall OffRoad) Üretmekteyim. Hem Off Road Merakımdan Hemde Lastikleri Deneme Maksadıyla Sizin Aranıza Katıldım.