TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,548
Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :smiley:

Tarik 1200 de versen vermem ben o lastikleri sana

Etiketler

yuh sana be :D :D bende diyom hayrına gönderecek gardaş değil gara daş bu ya biz düşecek derken bu dahada çıkardı yukarı yürü git almıyom len çakma laz ;D ;D

mucahıt abı tahrandan yedek aks almıs tarık abı herseye razı ;) ;) ;) ;) ;)

Bu arada unutmadan,

444 45 46 (KoçAllianz Çözüm hattı)
Toyota kırılınca, hoş illa kırılmasına gerek yok, polen filtresi kirlenir, koltuk ısıtma arızalanır vb.. arıyorsun, çekiciyle gelip çözüyorlar.. ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bu arada unutmadan,

444 45 46 (KoçAllianz Çözüm hattı)
Toyota kırılınca, hoş illa kırılmasına gerek yok, polen filtresi kirlenir, koltuk ısıtma arızalanır vb.. arıyorsun, çekiciyle gelip çözüyorlar.. ;D ;D ;D ;D

vallahamı peki sonra ne oluyooo :D :D :D :D :D
KOOOLLL CENTER
arkadaş bir laf vardır kurdun boynu niye kalın kendi işini kendi yaparmış diye
işte bizde kendi işimizi kendimiz yaparızzz ööle çözüm hattı felan anlamayız biz :D :D :D :D
yani landlar kurt diğerlerinide bilmiyom anlayan anladı :D :D :D :D :D

beyler acik konusıyımmı bugune kadar degişipte araçda bozulan tek bir parca oldu on viraj demir lastikleri orj lastikler yer yapmiş daha babasını getıdım. olay bu kımse bana arazı yapmıyosun sunu yapmıyosun demesın benım fecdekı capraz cıkısta kılıtler acık arac tam gazdı on bır kanalda arka bır kanalda orayı oyle cıkacak teneke varmı

bak foruma adam koymus kısa 90 yaptıklarını degısmedık neresı kalmıs ıkı kere araba topladı adam her seyınıde degıstı degısmeyen kım var. artık bu muhabbetı yapmayın bana orası ıyı burası ıyı dıye
farbıkadan aldıgın gıbı bınemedıgın araba araba degıldır.

RedlinE' Alıntı:
beyler acik konusıyımmı bugune kadar degişipte araçda bozulan tek bir parca oldu on viraj demir lastikleri orj lastikler yer yapmiş daha babasını getıdım. olay bu kımse bana arazı yapmıyosun sunu yapmıyosun demesın benım fecdekı capraz cıkısta kılıtler acık arac tam gazdı on bır kanalda arka bır kanalda orayı oyle cıkacak teneke varmı

bak foruma adam koymus kısa 90 yaptıklarını degısmedık neresı kalmıs ıkı kere araba topladı adam her seyınıde degıstı degısmeyen kım var. artık bu muhabbetı yapmayın bana orası ıyı burası ıyı dıye
farbıkadan aldıgın gıbı bınemedıgın araba araba degıldır.
japon farkı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR