Tarsus; Eshab-ı Keyf Offroad Oyunları (10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,111
Ynt: Tarsus; Eshab-ı Keyf Offroad Oyunları (10 Ekim 2010)

Devam

DSC_2941 [1024x768].jpg

DSC_2942 [1024x768].jpg

DSC_2943 [1024x768].jpg

DSC_3094 [1024x768].jpg

DSC_3101 [1024x768].jpg

Etiketler

iyiki geldin hilal. o güneşin altında tün aktiviteyi fotoğrafladınya helal olsun :D söz kışın mersinde sucuk ekmekler benden ;)

Etkinlik güzeldi fakat off-road kısmı biraz sönük geçti. Tahmin ediyorum bunda yarışa katılım bedelinin yüksek oluşu etkendi. Belki katılım bedeli daha uygun tutulsaydı daha fazla araç katılabilirdi. Bu arada fotoğraflar güzel olmuş. Tuğrul abinin, Bora'nın(dolaylı olarak) ;D ve Ayça Hanımın ellerine sağlık.

Merhaba Cem erken kaçmasaydınız öğleden sonraki offroad katılımcılarını seyredebilirdiniz,katılım bedeli olarak toplanan ücretten ziyade kimse arabasına kıyamadığı için (bende dahil) ;D ;D etaba girmedi,birde yarışa katılacak araçların sahiplerinin birçoğu Hakan kardeşimizin babaannesinin cenaze törenine katılması nedeniyle yarışa gelemediler Hakan kardeşimize tekrar başsağlığı diliyorum,fotolar içinde teşekkürler Ayça.

Çok güzel bir gün olmuş, katılmak çok istedim ama Osmaniye'ye gitmek zorundaydım, emeği geçen herkese teşekkürler.

benim açımdan tanıdık paraşütçü ve motorsikletçi arkadaşlarla karşılaşmak güzeldi.

bence yarışabilmek için istenen 85 tl ücret gereksizdi ve yüksekti. :mad: benimde üyesi olduğum örneğin çukurova enduro motorsiklet kulübü adana sarıçam yarışına giriş sadece 30 tl idi buna sigorta dahildi. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri