<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 191373" data-quote="murattt" data-source="post: 1568273"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1568273"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1568273">murattt' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben de krediye basvurmadan önce, karavan donusumunden sonra değer kazanacağını belirterek finans kurumuna danışmaya düşünüyorum söylediğiniz gibi. Sonucunu burada paylaşırım düşünen forum üyelerine rehberlik etmesi açısından. Olumsuz karşılanması durumunda ise ihtiyac kredisi en uygun yol gibi gozukuyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
kredi kullanmak için olabilecek en uygunsuz zaman şu anda. Ekonomi yönetimi (!) ve bankalar kredi kullandırmamak için kredi faizlerini çok artırmış durumda. <a href="https://www.hangikredi.com/" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.hangikredi.com%2F&hash=5db6c0d37cfcd936140d3ede7aef26dc" rel="nofollow ugc noopener">Buradan</a> güncel teklifleri görebilirsiniz. Yani kibarca bize gelmeyin diyorlar. Ne Taşıt kredisi, ne de bireysel kredinin yanından bile geçmezdim şu ortamda ben.<br />
<br />
Geçen bir buçuk sene çok uygundu, resmen bedava para dağıtıldı. Çok yüksek enflasyon, düşük faizli kredi vardı. Maalesef o treni kaçırdınız. Şimdi yine yüksek enflasyon var ama yüksek faizli kredi var. Yani sokağa atacak parası olmayan bir insan, borçlarını kapatıp en iyi ihtimalle iki üç sene beklemesi lazım uygun kredi için (Yerel seçim öncesi oy için tekrar gevşetmezlerse tabii ama bu çok küçük bir ihtimal. Ülkede yeterince döviz yok ve bulunamıyor). Daha bu ek mtv hiçbir şey, asıl seçimden sonra konutlara ilave vergiler ve daha bir sürü yeni vergi icadıyla karşılaşacağız.</div>