Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 29 Eyl 2019 #49 pdf Lerini isteyen olursa whatsapp üzerinden yollayabilrim.
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 29 Eyl 2019 #50 Aracımın son hali arkadaşlar ön kısma bir sarı Çakar ilavesi yaptım ve burada noktalıyorum.
K Kral68 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 29 Kas 2019 #51 Cilekce' Alıntı: Arkadaşlar aracın son hali dodik uygulaması ve ön delici sis LED’leri eklendi. Ekli dosyayı görüntüle 513335 Genişletmek için tıkla ... Dodikleri nerden temin edebiliriz yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Cilekce' Alıntı: Arkadaşlar aracın son hali dodik uygulaması ve ön delici sis LED’leri eklendi. Ekli dosyayı görüntüle 513335 Genişletmek için tıkla ... Dodikleri nerden temin edebiliriz yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 30 Kas 2019 #52 Dodikler l200 dodiği kaportayı keserek takıldı, lastik çamurluk ağzı çok dar xenonun. Mecbur genişlettik. Genişleyince görüntü çözümünü böyle yaptık.
Dodikler l200 dodiği kaportayı keserek takıldı, lastik çamurluk ağzı çok dar xenonun. Mecbur genişlettik. Genişleyince görüntü çözümünü böyle yaptık.
Aygır45 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 7 Ocak 2020 #53 Cilekce merhaba Bana ulasabilirmisin 05398372342
Offrodit Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 14 Şub 2020 #54 Merhaba 1 ay önce ben de 2x4 TATA xenon aldım bi iki kez soft araziye girdim artık asfaltta sürmek istemiyorum diyebilirim bence aklı arazide olan için güzel araç
Merhaba 1 ay önce ben de 2x4 TATA xenon aldım bi iki kez soft araziye girdim artık asfaltta sürmek istemiyorum diyebilirim bence aklı arazide olan için güzel araç
umut2020 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 7 Mar 2020 #55 Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim.
Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 9 Mar 2020 #56 Çok uzun zamandır takipteyim bu Xenon u. Sanırım bazı araçlar kronik sorunlu oluyor ve çok üzüyor sahibini. Kullanıcı yorumları nedir acaba?
Çok uzun zamandır takipteyim bu Xenon u. Sanırım bazı araçlar kronik sorunlu oluyor ve çok üzüyor sahibini. Kullanıcı yorumları nedir acaba?
Cagataygnr Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 8 Nis 2020 #57 Cilekce' Alıntı: Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır tata xenon kullanıcısıyım. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. 2010 model 4*2 2.2 Dicor motor. Ekli dosyayı görüntüle 512339 Ekli dosyayı görüntüle 512340 Ekli dosyayı görüntüle 512341 Ekli dosyayı görüntüle 512342 Ekli dosyayı görüntüle 512343 Genişletmek için tıkla ... Merhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba?
Cilekce' Alıntı: Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır tata xenon kullanıcısıyım. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. 2010 model 4*2 2.2 Dicor motor. Ekli dosyayı görüntüle 512339 Ekli dosyayı görüntüle 512340 Ekli dosyayı görüntüle 512341 Ekli dosyayı görüntüle 512342 Ekli dosyayı görüntüle 512343 Genişletmek için tıkla ... Merhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba?
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 17 Nis 2020 #58 umut2020' Alıntı: Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim. Genişletmek için tıkla ... Whatsap grubumuza katılabilirsin TATA XENON AİLESİ bayağı bir arkadaş var kullanıcı olarak
umut2020' Alıntı: Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim. Genişletmek için tıkla ... Whatsap grubumuza katılabilirsin TATA XENON AİLESİ bayağı bir arkadaş var kullanıcı olarak
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 17 Nis 2020 #59 Cagataygnr' Alıntı: Merhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba? Genişletmek için tıkla ... Gmpickup Murat abiden aldım İnstagram sayfası var. Ranger için yapıyordu uydurduk araca
Cagataygnr' Alıntı: Merhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba? Genişletmek için tıkla ... Gmpickup Murat abiden aldım İnstagram sayfası var. Ranger için yapıyordu uydurduk araca
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 17 Nis 2020 #60 mrdnmz' Alıntı: Çok uzun zamandır takipteyim bu Xenon u. Sanırım bazı araçlar kronik sorunlu oluyor ve çok üzüyor sahibini. Kullanıcı yorumları nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Enjektör arızası yaşanıyor kötü yakıttan genelde. Yakıt performansı sınıfının en iyisi. 100 km 7.5
mrdnmz' Alıntı: Çok uzun zamandır takipteyim bu Xenon u. Sanırım bazı araçlar kronik sorunlu oluyor ve çok üzüyor sahibini. Kullanıcı yorumları nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Enjektör arızası yaşanıyor kötü yakıttan genelde. Yakıt performansı sınıfının en iyisi. 100 km 7.5
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 17 Nis 2020 #61 umut2020' Alıntı: Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim. Genişletmek için tıkla ... TATA XENON AİLESİ Kötü yakıt alma. Bakımlarını aksatma. Antifrizsiz kullanma. Motoru bilen ustaya baktır arıza durumunda. Lastikleri biraz genişlet yol tutuşun artar.
umut2020' Alıntı: Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim. Genişletmek için tıkla ... TATA XENON AİLESİ Kötü yakıt alma. Bakımlarını aksatma. Antifrizsiz kullanma. Motoru bilen ustaya baktır arıza durumunda. Lastikleri biraz genişlet yol tutuşun artar.
Xenon Xenon Mesajlar 25 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 9 Nis 2021 #64 Yüklsetme kiti ve yeni tasarım S rot mili