Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokdogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,073

gokdogan

Kamp I
Merhaba arkadaşlar. Yeni konu mu açsam mevcut konulara kaynakmı yapsam karar veremedim.
2003 td5 arka cam ısıtması çalışmıyor. Sigortayı kontrol etmek istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Motor kaputunu açınca akülü yanında sigortalar var bunlatma yoksa başka yerde de varmı

Etiketler
arka
Ynt: Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor

Merhaba, direksiyonun altındaki paneli açarsanız orada görebilirsiniz, Motorun içindeki motorla ilgilidir (ECU), aracın içindeki araçla ilgilidr.

Benim binek aracımda da böyle bir sorun vardı.Sigorta sağlam çıktı sonra cama lehimli olan kısmın lehimin temas etmediğini farkettim ve kendim soketi lehimledim. Şimdi gayet güzel çalışıyor.

direksiyonun altındaki sigorta bölümünü açtım bir sürü sigorta var hangisi arka camı destekiyor. yada sorun sigortadamı başka bir yerdemi nasıl tespit edebilirim. ustaların dikkatini bu başlığa nasıl çekerim bilmiyorum ki

Oto elektrikçilerde bulunan lambalı kontrol kalemleri var onlardan bir tane temin edebilirseniz kontrol edebilirsiniz Kontağı açın rezistans düğmesine basarak çaılştırın lambalı kontrol kaleminin kıskaçlı ucunu arabanın şasesine tutturun.Kontrol kaleminin ucunu da arka cam rezistansının enerji giren ucuna deydirin.Eğer lamba yanarsa sigorta ve düğme arızalı değildir ve sorun rezistanstadır.
Bu şekilde kontrol yapabilirsiniz.

gokdogan' Alıntı:
zafer bey teşekkür ederim. bunu bi deneyeyim.

Sayin Gokdogan,

Aracinizin kitapciginda sigorta ile detayli bilgiler vardir.
Eger kitapcik yok ise internetten indirebilirsiniz.

Saygilar.

Burak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR