KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Burası, Özel Parkur...geçiş etabımız....burada resimler sona eriyor...video için hanımdan lojistik destek almam gerekiyor..photobucket'i daha beceremiyorum.. :
ellerine sağlık Olcayto güzel kareler yakalamışsın yine...... evet bizim özel etabı kışa hazırlamamız lazım.....vede videolarıda bekleriz problem değil tşk ler......
ellerine sağlık Olcayto güzel kareler yakalamışsın yine...... evet bizim özel etabı kışa hazırlamamız lazım.....vede videolarıda bekleriz problem değil tşk ler......
sağol Bülent abi....akşama bir kısmı yüklenmiş olur....özel etabı kıştan önce bir etüt edip sağını solunu iyice ezberlememiz lazım...gündüz gözüyle girip çıkılmadık yer bırakmayalım....bence Asos öncesi bir hafta sonu , hem piknik hem alıştırma yapabiliriz...hazır yağmurda yağdı..toprak kurumadan....
bencede bulent abının arabası dehset olmus o yan yan gıden arac sımdı ok gıbı gıdıyor ben arkasından yetısemedım valla ;D bulent abı super olmus ama onede taktır tank olsun