Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,671
Ynt: Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009)

ceranus' Alıntı:
Ben de kendimi hangi kaya varsa üzerinde bulmuştum sanırım Hakan'da öyle oldu, çocuklar gibi şen oluyor insan doğada, fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler Ümit, çok beğendim, keyfini ben buradan denizi görünce çok daha iyi anlıyorum..

Tamamen aynı şeyleri hissediyorum.Zerrin.. Sende sağol....

Etiketler

sevgili emşeri agalarım süper bi rota olmuş. ben evvelden bizim (tekirdağ trac) 145.600 rölemiz bozulduğunda araçla belli bir yere gelip sonrasında yürümüştüm telsiztepe güzergahını acayip yorucu olmuştur kesin siizn için.
acaba orada hala korozyondan yamulmuş elektrik direkleri duruyor mu? gördünüz mü?
keşke oraya kadar gidip birde telsiztepe'de görevli polis memurları ile çay içseydiniz. Onların yanına 15günde bir nöbet değişimi dışında kimse uğramıyor. Gelen misafiri nasıl ağarlayacaklarını şaşırıyorlar :smiley:

kiraz festivali son gününde istanbul'dan birkaç motorla tekirdağa geleceğiz, müsait olursanız görüşelim.

selamlar.

ibraim. :smiley:

Sağol İbrahim emşerim, :smiley:
Seninde söylediğin gibi, bizde telsizde çalışanların kimse uğramadığı için birilerine rastladıklarında çok misafirperver davrandıklarını biliyorduk. Ama uzun bir süredir telsize uğramamıştık. Bu nedenle geçerken bir uğrayalım dedik fakat bizim rastladığımız görevli hiçte beklediğimiz gibi çıkmadı. Su varmı sorumuza bile iki kelime zor cevap aldık. Bizde ayaküstü 5 dakika takılıp oradan ayrıldık.
Rotaya gelince aslında çok zorlu değil. rotanın birinci bölümü hafif eğimle yükseliyor. İkinci bölüm ise sürekli aşağıya iniş şeklinde. Ancak manzarası güzel ve yürümeye değecek bir rota bana göre...
Tekirdağ' a geldiğinizde haberleşelim. Telefonumu mesaj ile gönderiyorum.

ualkan' Alıntı:
Sağol İbrahim emşerim, :smiley:
Seninde söylediğin gibi, bizde telsizde çalışanların kimse uğramadığı için birilerine rastladıklarında çok misafirperver davrandıklarını biliyorduk. Ama uzun bir süredir telsize uğramamıştık. Bu nedenle geçerken bir uğrayalım dedik fakat bizim rastladığımız görevli hiçte beklediğimiz gibi çıkmadı. Su varmı sorumuza bile iki kelime zor cevap aldık. Bizde ayaküstü 5 dakika takılıp oradan ayrıldık.
Rotaya gelince aslında çok zorlu değil. rotanın birinci bölümü hafif eğimle yükseliyor. İkinci bölüm ise sürekli aşağıya iniş şeklinde. Ancak manzarası güzel ve yürümeye değecek bir rota bana göre...
Tekirdağ' a geldiğinizde haberleşelim. Telefonumu mesaj ile gönderiyorum.
abi karşılaştığınız durum bir yerde normal çünkü tekirdağ'ın sürgün yeri orası :smiley: her zaman iyi memur denk gelmiyor demekki..
ben anlamıyorum bu insanları yahu dağın başındasın 3 insan gelmiş merhaba diyor, su istiyor ama adam 2 kelime konuşmaktan acizlik gösteriyor..garip valahi..

Elinize, dizinize sağlık arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.