Tekirdağ İş Hayatı Hakkında Bilgi İstiyorum Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,833

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
sevgili dostlar özel bir sebebten dolayı(olursa evlilik)işimi değiştirmem gerekiyor ve bunun içinde tekirdağa yani hanım köye gideceğim.ben balıkesirde tekstille uğraşıyorum ama tdağda bu işi yapmak oldukça zor.ben emekli astsubayım(teknisyenim)ve yaşım 35 orda yapılabilecek ne gibi işler olur bu konuda fikri olan varsa sevinirim.off road araçlarına bakan yer yok diye biliyorum belki o konuda servis açabilirim.sadece sizden yardım istiyorum.saygılarımla

Etiketler
Ynt: Tekirdağ İş Hayatı Hakkında Bilgi İstiyorum Lütfen

Merhaba, mail ile cevap yazdım. Görüşmek üzere...

teşekürler abim.bende size yazdım ve umarım tanışmak ve bir çay içmek nasip olur

sanırım sizin malulen emeklilikten haberiniz yok.neyse ben yinede size sağlıklı bir hayat diliyorum.boyun travması geçirdim ve boynumdaki disklerden ikisi kaydı ve sonra ameliyat ve sonrada emeklilik.şimdi size soruyorum 72 saat sırt üstü temmuz sıcağında yatın sadece gözleriniz ve çeneniz kıpırdasın sonra konuşalım olurmu sevgili dostum

Eşeklik ettiğim için mesaj silinmiştir. Sizi kırdıysam affola. Böyle bir düşüncem kesinlikle yoktu, bilinçsizce yazılmış bir mesaj diyelim.

Tekirdağ merkezde sanayi pek yoktur.Ancak Çorlu ve Özellikle Çerkezköyde pek çok tekstil fabrikası mevcut.Çorludan Lüleburgaza doğru giderken yol boyunca fabrikalar var.

Bunun yanında Askeri özgeçmişe sahip olmanın avantajı olarak mesleğinizde idarecilikle ilgi işler bulmanız sorun olmayacaktır.

Kriz sebebi ile iş azaltan firmalar yavaş yavaş eleman alımına başladılar.Çok seçici değilseniz en azından tecrübe ve piyasayı tanıma adına iş bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.

turkuaz tşkr ederim cevabın ve tavsiyen için.ben altı yıl tekirdağ hayraboluda çalıştım ve trakyayı karış karış biliyorum.şuanda kendi işimi yapıyorum ve gelir durumum iyi maddi anlamda sıkıntım yok ama belirttiğim gibi sosyal sebeblerden dolayı oraya gelmeyi istiyorum ve bunu yaparkende elbette şimdiki durumumu korumam ve daha ileriye gitmem gerekiyor.piyasayı tanıma adına ve çevre edinme anlamında herhangi bir işyerinde çalışabilirim ama bu iş hem maddi hemde statü itibarıyle iyi olmalı.sonuçta bu forumdaki arkadaşlarımıızın olduğu gibi birçoğumuz yapmış olduğumuz bu sporun ve uğraşının maddi giderini karşılayacak potansiyele sahibiz.belli mi olur belki burdaki arkadaşlardan biri yardımcı olur.nasip diyelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR