Bu yazıyı iyi okuyun nediyor acaba ???
(yanlız bu etkinlik gezenbilir in degildi , isoff etkinligiydi, karışık guruplar vardı ,bizim enson düzce etkinligimizde bu manzaralar yoktu ,onun için üstümüze almıyoruz yorumlarınızı)Gene aynı kişinin yazısı ???
(Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...)
Ualkan adlı üyenin yazısı ???
(Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep doğanın içindeyiz yıllardır. Hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadık.. sözcülüğünü yapıtığınız topluluğun bilinçlenmesi için uğraş verin..Yavuz hırsız rolüne soyunmayın.. )
Hakan kavaklı üyenin yazısı ???
Yani burada bukadar yazı var ve siz hala kimse İSOFF u kimse suçlamıyor diyorsunuz.Ya sizin okuma yazmanız yok,yada size söylenecek laf yok.
Sayın Sedat bey ,istediğiniz yöneticiye beni şikayet edin,ama lütfen edin,bendede bu yazıların hepsinin dökümanı var,bakalım kim kime ne demiş göreceksiniz.Gezenbilire girdiğim günden beri,herzaman saygılı ve yapıcı olmaya çalıştım.Ama görüyorumki ne olduğu belli olmayan kişiler bizlerden daha değerli.Umarım birgün dediklerim ve yaptıklarım anlaşılır.