Tekirdağ; Mermerköy - Nişantepe - Yeniköy Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,819

ualkan

Kamp II
Yer
Tekirdağ
15 Şubat 2009 pazar günü, 6 kişi ile yaklaşık olarak 6,5 saat süren bir doğa yürüyüşü yaptık. Rotamız üzerinde yıllardır görmediğimiz kadar kar vardı. Hafif kar yağışı devam ediyordu fakat hava oldukça güzeldi.

Aşağıda çektiğimiz fotoğrafları ilginize sunuyorum...

Mermer köyü çıkışı. Benim arabamın lastikleri ile daha ileriye gitmeye cesaret edemedik. Yürüyüşe buradan başladık.
0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

0004.jpg

0005.jpg

Etiketler

Ynt: Tekirdağ; Mermerköy - Nişantepe - Yeniköy Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Aman aman ne güzel pozlar böyle.
Paylaşım için çok teşekkürler Ümit ağabey.
Bu kadar beyazlığı ve kar'ı biz ancak rüyamızda görüyoruz ya da sadece Bozdağ'da.
:smiley:

Ne kadar güzel manzaralar öyle keşke İstanbul' da aynı güzelikleri görebilseydik.

valla içim gitti :smiley:
bu ay çıkmadan karda yürümek için birşeyler yapmak şart oldu :smiley:

Arkadaşlar, kar ile ilgili düşücelerinize katılıyorum. Bizde uzun zamandır böyle kar görmemiştik. Bir daha ne zaman yağar bilemiyorum.
Karda yürümek bir başka keyif oluyor, gerçekten. Ben hep sürekli kar olan bir yerde yaşamak istemişimdir. Ama ne yazık ki deniz kenarındayız.

çok güzel kareler gerçekten karpostal gibi... ellerinize sağlık...

mis gibi hava,pamuk gibi karlar,resimler çok güzel elinize sağlık

Ümit, bizlerle paylaştığın trekking etkinliğinin böyle sürpriz bir şekilde taze karlar üstünde olması çok keyifli olmuş, güzel kareler için teşekkürler ediyoruz, devamını bekliyoruz :smiley:

Arkadaşlar, etkinliklerimizin ve fotoğraflarımızın beğenilmesi beni çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim.

of of of hayalini kurduğum yürüyüşlerden biri. Yok bizim buralarda kar falan. Bu hafta bi gıdım kar görecez diye iç geçiriyoruz bakalım :smiley:

Önder kardeşim,Çine Madran da güzel bir etkinlik düzenlemiş arkadaşlar
sanırım görmedin :smiley:
iletişime geçmeni öneririm :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.msg206622;topicseen#msg206622

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR