KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tekirdağ liman yoluna soldan sapılıyor yaklaşık bi 7km sonra kumbağ uçmakdere yol ayrımından sağa dönüş yapılarak asfalt yol takip ediliyor daha sonra toprak yola geçiliyor ordan farklı köy yollarına sapılarak dağların yamaçlarında ve zirvelerindeki stablize yolda keşif yapılabilir orman içine girilerekte aşağınızda yaklaşık 600 700 metre ucurum kenarından yol gitmekte karşınızda marmara ve avşa adalarını hava acıksa görebilmektesinizyaklaşık istanbul tekirdağ merkez 160 km tekirdağ dan sonra 20 km gidilerek ulaşılmakta ....
devilkiss arkadaşım, bilgiler için teşekkürler, fakat bu bölüm için; koordinatlar, gps notları, google görüntüleri vb. gibi biraz daha teknik bilgi olsa, daha iyi olacak...
devilkiss arkadaşım, bilgiler için teşekkürler, fakat bu bölüm için; koordinatlar, gps notları, google görüntüleri vb. gibi biraz daha teknik bilgi olsa, daha iyi olacak...
Mustafa bey, 3 hafta önce Şarköy'e giderken bilmediğim bir yola saptım ve uçmakderenin arkasından orman içinden dolaştım. Benim için iyi bir keşif oldu. Güzel fotoğraflarda çektim. Konu açıp burada yayınlama fırsatım henüz olmadı. Şimdi sorum şu. Yeni bir başlık mı açmalıyım yoksa bu konunun altına devam edip fotoğrafları mı eklemeliyim. Malum halen çömezliğimiz devam ediyor.
Saygılar
Ceyhun DEMİR