Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,258

ualkan

Kamp II
Yer
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

4-5 Nisan 2009 tarihlerinde Tekirdağ - Uçmakdere' de 4 kişi ile yaptığımız kamp' ta çektiğimiz fotoğraflardan bazılarını aşağıda ilginize sunuyorum. Yine çok sayıda fotoğraf vardı ve aralarından seçim yapmak zor oldu. Umarım beğenirsiniz.

Tekirdağ' dan sabah alışveriş yaparak saat 10:00 gibi hareket ettik. Benim küçük arabama sırt çantaları ile 4 kişi zorla sığdık. Uçmakdere Köyünde arabamızı bırakarak kamp yükü ile 4 km kadar yürüyerek, kamp yapacağımız yere vardık. Aslında hedeflediğimiz kamp yeri biraz daha ileride olmasına rağmen TezzMertek' ten öğrendiğimiz "eşşek gibi taşırım kral gibi yaşarım" felsefesi nedeniyle çantalar oldukça ağır olmuştu. Bizde kampı daha aşağıda bir yere kurduk. Kamp alanına yerleşip çadırlarımızı kurduktan sonra ton balıklı makarnalar yendi. Arkadaşlar beni kampta bekçi olarak bıraktılar ve yürüyüşe çıktılar. Bende güzel bir uyku çıkardım. Sonra her zamanki kamp manzaraları ateş, yemek, ateş fotoğrafları... Pazar günü öğleden sonrada kampı toparlayıp dönüşe geçtik. Dönüşte yiyeceklerin azalması çantaları da hafifletmişti. Keyifli bir yürüyüş ile Uçmakdere Köyüne döndük.
Not: En hafif çanta Hakan' da. :smiley: :smiley: :smiley:

--Uçmakdere Köyü--
0001.jpg

--Köyden çıkıyoruz, çantalara dikkat---
0002.jpg

0003.jpg

0004.jpg

--Bizde hiçbirşey sormadık zaten--
0005.jpg

Etiketler
Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

--Oytun her zamanki gibi bizi bekliyor--
0006.jpg

0007.jpg

--Kampımız--
0008.jpg

--acıkmış ocağın başında bekliyorum--
0009.jpg

--yiyenbilir.com--
0010.jpg

0016.jpg

--Kampın hemen üstündeki tepeden Marmara ve adaların manzarası--
0017.jpg

--Kampın hemen üstündeki tepeden Marmara ve adaların manzarası--
0018.jpg

0019.jpg

0020.jpg

--yiyenbilir.com, akşam yemeği ateş üzerine konmuş durumda--
0021.jpg

0022.jpg

0023.jpg

0024.jpg

--Gece sofrası görünüm--
0025.jpg

--Yemek sonrası muhabbete devam, çekirdekler nerede???--
0026.jpg

0027.jpg

0028.jpg

0029.jpg

0030.jpg

--Hanımlar görmesin, Hakan ile birlikte bulaşık yıkıyoruz--
0031.jpg

--Kampımızın hemen altındaki çeşme--
0032.jpg

0033.jpg

0034.jpg

--Bizim ekip tam takım, fotoğraf makinası da taşın üzerinde--
0035.jpg

çok keyfi zaman geçirmişsiniz paylaşım için teşekürler :smiley:

Paylaşım için teşekkürler Ümit ağabey,
Yiyenbilir sofrası pek fakirdi ama.
;D

Murat doğru söylüyorsun. O kadar yiyecek götürdükten sonra insan hepsini sofraya yayıp bir fotoğraf çekmezmi. Sadece bu görüntüleri bulabildim. Halbuki 4 gün yetecek kadar yiyecek vardı.

Ümit, bu kadar kamp malzemesini sırtınızda taşıdığınız için kutluyorum hepinizi, çok keyifli bir kamp olduğu görülüyor, süpersiniz hepiniz de :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.