Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,128
Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

TezzMertek' Alıntı:
GPS Bölümünde bu konular hakıkıda detaylı bilgiler varda arayıp bulmak lazım.
Trackmarker programını bulup yüklemelisin.

GPS'den google earth üzerine aktarmayı ise e-posta ile talep etmiştim.
Tabii kullandığınız GE'de Pro ise bana uymaz.
:smiley:
GE' yi bende standart kullanıyorum. Diğer bilgileri e-posta ile atıyorum...

Etiketler

Yürüme hızları konusunda haklısın Ümit ağabey.
Düz yollarda hızımız artıp yamaç çıkışlarında gözle görülür şekilde düşüyor.
Yine de ortalama hızın 2,5 - 3 km olduğunu düşünüyorum ben.
Sürekli dik çıkışlar yapmadan yan geçişlerde yapabilirsiniz.
Bu etkinliğinizde fotoğraflardan yan geçişlere imkan tanıyan bir arazi yapısı varmış.

Hanımları fotoğraflar ile kandırmalısınız.
;D

Cok güzel yürüyüs olmus...paylasim icin cok tesekkürler... en azindan biz katilma imkani olmayanlarda fotolarla yasiyoruz...ne mutlu sizlere...

Fatoş abladan her hafta sonu yürüdüğünüz öğrendim. Daha sonraki haftalarda bende iştirak etmek istiyorum :smiley:

Fatma Hanım,
Yürüyüşlerimize bekleriz. Forumdan faaliyetler ile ilgili bilgi veririm.

Ümit abi, ekip kalaba ama bir arada buluşamıyoruz :D hep bu hafta sonu yağışlarından dolayı vallahi :D. Havalar iyileşince daha da çoğalacağımıza inanıyorum ben :smiley:.

Evet ekip çoğalıyor. Bir minibüs falan ayarlamamız gerekecek.
Benim eşim Candan' da gelmek istiyor. Parkur uygun olursa kızım Gülin' de gelebilir. Umarım bu organizasyonların altından kalkabiliriz.

Ben c.tesileri artık çalışacağım gibi görünüyor ama pazarları müsaitim, bir de havaların iyi olması gerekiyor tabii ki :smiley: onun dışında herşeye uyarım. Çelik korsemi zaten yanıma alırım size de fazla yük olmam :D ama zaten inanıyorum ki benim performansım Hakan abininkinden iyidir :D :D :D

ualkan' Alıntı:
Evet ekip çoğalıyor. Bir minibüs falan ayarlamamız gerekecek.
Benim eşim Candan' da gelmek istiyor. Parkur uygun olursa kızım Gülin' de gelebilir. Umarım bu organizasyonların altından kalkabiliriz.
davet olursa misafir olmak isteriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR