Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sakirhoca61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,775
Ynt: Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011)

DSC_0318.JPG

Etiketler

sakirhoca61' Alıntı:
[/quote
Yolun bitimine 30 dk. kadar kalmıştıki tatsız bir olay oldu ve bir arkadaşımız ayak bileğini kırdı...Ekibimizde bulunan Dr. Orhan arkadaşımız kırılan bileği sabitledi...

DSC_0331.JPG

sakirhoca61' Alıntı:
sakirhoca61' Alıntı:
[/quote
Yolun bitimine 30 dk. kadar kalmıştıki tatsız bir olay oldu ve bir arkadaşımız ayak bileğini kırdı...Ekibimizde bulunan Dr. Orhan arkadaşımız kırılan bileği sabitledi...
Yürümesi imkansız olan arkadaşımızı eşinin sırtında Lyki yolunun kalan kısmını bitirdi...

DSC_0332.JPG

sakirhoca61' Alıntı:
Yürümesi imkansız olan arkadaşımızı eşinin sırtında Lyki yolunun kalan kısmını bitirdi...
[/quote
Çıralı uzaktan göründüğünde yaklaşık 6 saattir yoldaydık ve herşeye rağmen mutluyduk...

DSC_0338.JPG

Ylun sonuna gelmiştik, proğramda sucuk ekmek partisi vardı ama bir arkadaşımızın ayağı kırıldığından bunu iptal etmek istedik...Bu ayağı kırılan arkadaşımızı ayağının kırılmasından daha çok üzdü ve proğramın devamı için ısrar etti...

DSC_0363.JPG

sakirhoca61' Alıntı:
Ylun sonuna gelmiştik, proğramda sucuk ekmek partisi vardı ama bir arkadaşımızın ayağı kırıldığından bunu iptal etmek istedik...Bu ayağı kırılan arkadaşımızı ayağının kırılmasından daha çok üzdü ve proğramın devamı için ısrar etti...

DSC_0356.JPG

Biz mümkün oldukça çabuk sucuk ekmek partimizi bitirmeye çalışırken Güneşte Çıralının dağları arkasına geçip yerini Çıralının yüz yıllardır hiç sönmeden yanan ateşine bırakmıştı...Ayağı kırılan arkadaşımız bir ay kadar dağlardan uzak kalacak...Ona geçmiş olsun diyor haftaya yeni parkur için planlar yapmaya başlıyoruz...
SPORLAND DOĞA GEZGİNLERİ

DSC_0361.JPG

Şakir hocam fotoğraflar çok güzel çıkmış,eline sağlık.bu yürüyüşte bende vardım,biraz bende bilgi paylaşayım.yol boyunca kırmızı beyaz işaretler bolca var.bu işaretlerin silindiği yerde mavi işaretleme yapılmış.bütün yol boyunca yürüyüşçülere eşlik ediyor.parkur çok güzel, doğa yürüyüşçülerinin ve fotoğraf sevenlerin özellikle bu zamanda görmesi gerekir.hava sıcaklığı 18-20 derece ve nem düşük.nem düşük olması fotoğraflarda çok yararlı oluyor.yol üstünde koylarda çok güzeldi, kısaca bu yolu yürümek gerek.son olarak Şakir Hoca ve arkadaşlarına bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim.

Paylaşımlar için teşekkürler

Bir mesajın içine 5 adet fotoğraf eklereseniz forum sayfaları çok daha hızlı açılacaktır.

Bu arada konuyu Doğa Yürüyüşleri ana sayfasına taşıyorum.
Daha sonra Akdeniz bölgesinde arşivlenir.

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler

Bir mesajın içine 5 adet fotoğraf eklereseniz forum sayfaları çok daha hızlı açılacaktır.

Bu arada konuyu Doğa Yürüyüşleri ana sayfasına taşıyorum.
Daha sonra Akdeniz bölgesinde arşivlenir.
Teşekkürler...
Bu yolculuğu Ekim veya Mayıs aylarında yaparsanız harika koylarda denize girme şansını yakalamış olursunuz,en az 5-6 koydan geçiş yapıyorsunuz...
Bu koylardan birkaçının Fotoğrafı...

DSC_0318.JPG

DSC_0297.JPG

DSC_0227.JPG

DSC_0112.JPG

koy koy.jpg

Şu an Riza Ardeşendeyim en çok sevdiğim parkurlardan biridir bu rota resimlere bakıpta ahhh çekmemek elde değil.Tüm katılımcıları kutluyorum.

dora' Alıntı:
Şu an Riza Ardeşendeyim en çok sevdiğim parkurlardan biridir bu rota resimlere bakıpta ahhh çekmemek elde değil.Tüm katılımcıları kutluyorum.
Tüm katılımcılar adına Teşekkür ediyorum...Bu hafta sonuda kısmetse" Karaöz-Adrasan" parkurunu birkez daha yürümeyi planlıyoruz.
Yürüdüğümüz tüm parkurlarda "KANKA"da bize eşlik ediyor,yürürken son derece mutlu ama molalarda oturmak için illede rahat bir yer arıyor:smiley:
19 Km lik yolda ilk kez bizden başkalarını görmenin heyecanını bu yabancı grupla yaşadık...En genci 60 yaşında olan 20 kadar Alman süper bir perfonmansla ters istikamete doğru ilerliyordu...
Konu açılmışken birkaç fotoğraf daha atayım dedim...

DSC_0180.JPG

DSC_0216.JPG

DSC_0165.JPG

DSC_0101.JPG

DSC_0244.JPG

Şakir Hocam valla seni yasaklayacağım.
:smiley:

16 yıldır dağlardayım şu Likya Yolunda bir adım atmış değilim.
:(

Seneye mutlaka diyorum. B.Ağrı dağı öncesi antreman olur burada uzun bir yürüyüş haftası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR