sakirhoca61
doğayı seviyorum...
Ynt: Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011)
sakirhoca61' Alıntı:[/quote
Yolun bitimine 30 dk. kadar kalmıştıki tatsız bir olay oldu ve bir arkadaşımız ayak bileğini kırdı...Ekibimizde bulunan Dr. Orhan arkadaşımız kırılan bileği sabitledi...
![]()
sakirhoca61' Alıntı:Yürümesi imkansız olan arkadaşımızı eşinin sırtında Lyki yolunun kalan kısmını bitirdi...sakirhoca61' Alıntı:[/quote
Yolun bitimine 30 dk. kadar kalmıştıki tatsız bir olay oldu ve bir arkadaşımız ayak bileğini kırdı...Ekibimizde bulunan Dr. Orhan arkadaşımız kırılan bileği sabitledi...
![]()
sakirhoca61' Alıntı:Yürümesi imkansız olan arkadaşımızı eşinin sırtında Lyki yolunun kalan kısmını bitirdi...
[/quote
Çıralı uzaktan göründüğünde yaklaşık 6 saattir yoldaydık ve herşeye rağmen mutluyduk...
![]()
sakirhoca61' Alıntı:sakirhoca61' Alıntı:Yürümesi imkansız olan arkadaşımızı eşinin sırtında Lyki yolunun kalan kısmını bitirdi...
[/quote
Çıralı uzaktan göründüğünde yaklaşık 6 saattir yoldaydık ve herşeye rağmen mutluyduk...
![]()
sakirhoca61' Alıntı:Ylun sonuna gelmiştik, proğramda sucuk ekmek partisi vardı ama bir arkadaşımızın ayağı kırıldığından bunu iptal etmek istedik...Bu ayağı kırılan arkadaşımızı ayağının kırılmasından daha çok üzdü ve proğramın devamı için ısrar etti...
Teşekkür ederim...Ercument Ozbek' Alıntı:Sahane resimler,yazilis ve paylasim icin cok tesekkurler.
Teşekkürler...TezzMertek' Alıntı:Paylaşımlar için teşekkürler
Bir mesajın içine 5 adet fotoğraf eklereseniz forum sayfaları çok daha hızlı açılacaktır.
Bu arada konuyu Doğa Yürüyüşleri ana sayfasına taşıyorum.
Daha sonra Akdeniz bölgesinde arşivlenir.
Tüm katılımcılar adına Teşekkür ediyorum...Bu hafta sonuda kısmetse" Karaöz-Adrasan" parkurunu birkez daha yürümeyi planlıyoruz.dora' Alıntı:Şu an Riza Ardeşendeyim en çok sevdiğim parkurlardan biridir bu rota resimlere bakıpta ahhh çekmemek elde değil.Tüm katılımcıları kutluyorum.