teklifiniz bana göre hala çılgınca
ve sohbetiniz "iki esnaf arası durumunda" gözüküyor, ben sizin aracınıza şöyle ya da böyle diyemem ancak WJ'nin üzerinde yapılan işlemlerin değerini bilecek kadar offroad camiasının içindeyim, siz salt arabanın ederi üzerinden konuşmuşsunuzi bir de 6000 tl aksesuar!!!!! farkı koymuşsunuz, işte zaten asıl anlaşamama durmumuz bu noktada gizli, anlaşamama derken alıp veremediğimiz bir şey olmadığı ortada, o aracın üzerindekilerin değeri yaptırmaya kalktığınızda ne kadar eder bence bu noktada bilgi eksikliğiniz var, haa!! onlar var diye fiyat o kadar yukarıda olmalımı, bu da satıcının kendi sorunu : ))) ayrıca biz de bu camianın içindeyiz, az çok piyasanın deyim tabiri ile günlük olarak nabzının farkındayız, 26.000 tl ye Ankarada temiz WJ varsa, tekrar ediyorum "temiz", lütfen buradan bildirin (galerici arkadaşların vereceği rakamın o olması beni şaırtmazda satıcı adamdan o fiyata kullanıcının alabileceğine siz ihtimal veriyormusunuz onu bilemiyorum!!
, neyse, epey zamandır temiz WJ arayan arkadaşlar var offroad'a hazırlamak için, ilgili başlıkları zaten var burada onların, size ulaşmalarını sağlarım...
selamlar...