gokhanlro' Alıntı:Bu ihalelerden 2 araç almış ve bir çok alınmış aracı gören bir insan olarak söylüyorum.... Bu satılan araçlara kullanmak isteyen (piyasada binici denir) binici,bu araçların mekanik ve motorlarına harcayacağı rakam 5 000 tl altına düşmezzzzzzzzzzzzzz......
selamlar
nkurtkaya' Alıntı:Arz talep dengesi. Araçların alıcısı oldukça fiyat düşmez. Benim katıldığım bir ihalede 10 bni TL civarında muhammen bedel ile ihaleye çıkan bir 98 model 300Tdi ihalede son 27,150 TL teklif aldı. İhale bu işin ticaretini yapan birisinin uhdesinde kaldı. İhaleye girebilmek zevkli olurdu bence.
nkurtkaya' Alıntı:Arz talep dengesi. Araçların alıcısı oldukça fiyat düşmez. Benim katıldığım bir ihalede 10 bni TL civarında muhammen bedel ile ihaleye çıkan bir 98 model 300Tdi ihalede son 27,150 TL teklif aldı. İhale bu işin ticaretini yapan birisinin uhdesinde kaldı. İhaleye girebilmek zevkli olurdu bence.
edaghan' Alıntı:ihaleye girmekte sorun yok.. 300 TL'ne bakar... mühim olan araç sende kalır mı? kalırsa da, kaçta kalır... bu rakamlarla bu araçların alınabilir seviyesini geçtiğini düşünüyorum.
Defender'ın 91 modeli ile 98 modeli arasında fark yok. üzerinden çıkacak TDI motor da süper sağlıklı çalışır halde olmayacak. Şanzıman yine LT77 olacak. 25 kağıda ihaleden 300TDI Def 110 alıp toplamaya çalışmak yerine, ucuza durumu düzgün bir düz dizel alınıp sıfır Puma takmak daha mantıklı... aynı paraya sıfır aracınız olurdu. di mi?
yine de almak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.
edaghan' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-tdi-motorlu-herseyi-ile-sifir-emsalsiz-defender-1987-askin-jee-31237137/detay
para olsa, bu olsun.... uğraşmayayım... gördüğümü alayım isterim.
Bu ihalerden araç almak pek kolay değl galiba? Uğraşmak lazım..Her arac ayrı teminaat olayı gibi.. Araç 15+kdv+5(bakım Bedeli) Piyasadn almak daha cazip..gokhanlro' Alıntı:Bu ihalelerden 2 araç almış ve bir çok alınmış aracı gören bir insan olarak söylüyorum.... Bu satılan araçlara kullanmak isteyen (piyasada binici denir) binici,bu araçların mekanik ve motorlarına harcayacağı rakam 5 000 tl altına düşmezzzzzzzzzzzzzz......
selamlar