Emir bey bence bu konuda haklısınız yanlız arazi aracının nasıl kullanıldığına da bağlı olarak değişir.Arazi de herkes hor kullanmayabilir.Size bir araba göstermek isterdim ama sahibinden izin almadan aracın resmini koyamam.Şöyle anlatayım;Arazide sarkan dallar arabasını çizer diye önceden araziye girer alır bahçe makasını eline kıt kıt kıt sarkan dalları budar sonra geçer.İsterse önden 10 araç geçsin genede iner ve budar.Göl kenarında aracını çamura sokmaz sebebi de şudur ilaçlı sudur bu çamur boyada iz bırakır diye.Rampaya yada çamura vurmaz sadece karda oynamayı sever.Kilit vardır araçta ama genede çamura sokmaz.Değerlidir aracı çünkü sever aracını.Aracını bu şekilde kullanan off road sever yada gezmeyi seven insanlarda vardır.Ama Kerim beyin aracını soracak olursanız şunu da yapabilirdi zaten orjinal tampon elinde orjianli tamponu taksa lastiklerde zaten elinde orjinal lastik ebatlarını taksa aracı standart hale getirse birde plakayı gizlese kim nereden bilecek.Alın size 130.000 km dikkatinizi çekerim mil değil km de bir araç.Ama satıcılık bence budur neyse o...Bu araçta çıksa çıksa en babası şanzuman masrafı çıkar götürürsün ustaya baktırırsın yoksa da biner gidersin başkada ileride çıkan bir sorun olacağını pek sanmam.Eger hayır bazı şeyler vardır derseniz onun ne olduğunu bende öğrenmek isterim.Ben şanzuman diye biliyorum..