Tepe Lambası Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,558

Etiketler
Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi

dr_musty' Alıntı:
tavan sepetine sis farı uygulaması yaparken aracınızı deldirmenize gerek yok..on camın fitilinin kenarından kaput altına oradanda araç içine alınabilir kablolar..

Daha öncede yazmıştım, normal şartlarda haklısınız. Ancak Foresterların çerçeveleri yok kapılarda ve hafif bir boşluk/esneme rüzgar sesinin çok içeriye girmesine neden oluyor. Ayrıca araç normal arazi araçlarından daha alçak olduğundan meraklı kişiler rahatlıkla o kablo ile oynayabilirler özellikle kapalı garaj falan yoksa. Tercih elbette araç sahibinin...

zaten hep aklımda..bizim memlekette meraklı çok..kabloların dışardan gittiğini görürlerse"bu ne kablosu "diye ya çekerler yada keserler..diyorum tavan sepeti alıp stepne yi tavana koysam sabah kalktıgımda birde bakmışım stepne yok

Öyle birşey yapacaksanız mutlaka tavan sepetini barlara, lastiğide sepete kilitlemenizi öneririm.

GezenGen' Alıntı:
Öyle birşey yapacaksanız mutlaka tavan sepetini barlara, lastiğide sepete kilitlemenizi öneririm.
şu işin içinden bir çıkamadım stepneyi ne yapacağım?

Stepnenin jant deliklerinden kilidi geçirip üstüne koyacağınız sepete sabitleyeceksiniz. Thulenin hava direncini kıran sepetleri var, çok güzeller ve faydalılar ama biraz pahalı. Stepneye zarar verenler de çıkabilir, o nedenle stepneyi bir kılıfla daha az görünür kılmak daha uygun olabilir.

İkinci seçenek lastik tamir kiti ve ufak elektrikli pompa taşımak.

evet sepet fiyatları biraz pahalı oldugu için beklemedeyım..bu arada port bagaj almadan durabilsem bari
ikinci seçenek zaten şu an aracımda mevcut ama yinede stepneyi yanımda taşıyorum..

Ön cam dediğim kapı camı değildi bildiğimiz arabanın ön camı.. kablolarla oynama olayına gelince evet olası ihtimal..ancak benim önceki suzuki aracımda tavaNDA sepet vardı ve bi kaç defa kullandım sadece bence böyle bi işe girmenize gerek yok..çünkü gördüğüm kadarıyla subaruların ciddi biçimde büyük bir bagaj hacmi var..görüntüden çok kullanışa yönelik eklemeler daha faydalı ve daha ucuz olacaktır diye tahmin ediyorum..