Terios 2005

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botiara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,659

botiara

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Merhaba,
2005 model otomatik terios almak üzereyken, sürüş özellikleri, manevra kabiliyeti, virajlarda savrulma, güvenlik gibi konulardan kısaca bahsedebilirseniz sevinirim. Binek başka bir aracımız var esim ve oğlum için hem arazide hem sehir icinde kullanmak amaçlı alıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tesekkurler

Etiketler
Ynt: Terios 2005

Aynı sekilde süzüle jimny veya 98-99-00 model suzuki vitaralar ile de kıyaslamanızı rica edeceğim. Su an alım asamasindayim yardımlarınız çok önemli olacaktır. Tesekkurler

Aracını aldınız mı bilmiyorum, fakat bende 2004 modelinden vardı. Manuel vites ve en full'ü. Araç arazide gerçekten başarılıydı... İçi malum biraz dar, dolayısıyla iki tane 1.90 lık şahıs ön koltukta otururken kol kola girmiş vaziyette gidiyorsunuz. Ayrıca 1.3 motor diye çok az yakacak diye beklemeyin. Çünkü düşündüğünüzden fazla yakacaktır.

Saygılar

2005 sx var bende.çok memnunum tavsiye ederim.tüpte yakıtıda makul.içi biraz dar.sürekli 4 çekerdir.yol tutuşu o nedenle gayet iyi.savrulmaz.

yedek parça sorunu var servisin harici parça yok ne yan sanayi nede çıkma
geçende müşterime 2 rotil ve direksiyon rotu getirttik 1000 tl para verdik
gerisini siz düşünün?

ben afyonda sanayide japoncu arkadaştan her türlü parçayı uygun fiyata alıyorum.elinde olmayanı hemen getirtiyor.siz niye bulamıyorsunuz.

Merhaba

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Henüz araç almadım, jimny ve terios arasında gidip geliyorum. Jimny görüntü olarak daha çok cezbediyor ve içi biraz daha rahat geldi, kullanımı da rahat geldi. Şu an arasındayım ama jimny için de yorumlarınızı beklemekteyim. Jimny nin bir avantajı da kasasının yeni kasalarla aynı olması, teriosun kasası değişti, gücüm eski kasalara yetiyor ama jimny lerde kasa farkı çok fazla yok.

birde jimny nin arka koltuğuna bebek oto koltuğu sığar mı diye tereddütüm var

botiara' Alıntı:
Merhaba

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Henüz araç almadım, jimny ve terios arasında gidip geliyorum. Jimny görüntü olarak daha çok cezbediyor ve içi biraz daha rahat geldi, kullanımı da rahat geldi. Şu an arasındayım ama jimny için de yorumlarınızı beklemekteyim. Jimny nin bir avantajı da kasasının yeni kasalarla aynı olması, teriosun kasası değişti, gücüm eski kasalara yetiyor ama jimny lerde kasa farkı çok fazla yok.

birde jimny nin arka koltuğuna bebek oto koltuğu sığar mı diye tereddütüm var

Bizim 2007 model eski kasa terios'umuz var, çok yakın bir arkadaşımın ise jimny'si. Jimny ile bayağı bir offroad yapıyoruz, bu konuda daha başarılı. Terios ise daha aile arabası, bizimde sekiz aylık bir bebeğimiz var, mecburen dört kapı bir araç lazım. İki kapılı araçta çok eziyet çekersiniz ve muhtemelen bel ağrıları ile yaşarsınız. Ayrıca teriosun içi daha geniştir aklınızda olsun.

ben de 2003 terios otomatik kullanıcısıyım arazide gerçekten başarılı ,araçta kilit olması apayrı bir fark yaratıyor ve hafif olması bazen büyük araçların zorlandığı yerlerden sıyrılmasını sağlıyor..ve ve 4 kapı cocuk varsa tartışılmaz

Sahibinden de 80855136 ilan numarası ile Palermo pinin 1,8 var. Bu aracı tanıyor musunuz? Ben araca baktım çok temiz sunrooflu pırıl pırıl bir araba, o kadar rakam vermem daha pazarlık yapmadım ama aracın detaylarını bilen varsapaylasirsa sevinirim.

macit' Alıntı:
rotdan difransiyel şanzımana niye atladınız.diğer markaların şanzımanları parçacılardamı satılıyor.

rot balata gibi şeyler heryerde bizde bula biliyoruz şanzıman veya defransiyel kırıldığında bir suzuki veya mitsubishi gibi heryerde bulunmuyor parçaları.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR