TERİOS 2009 SİLVER 1500,OTM.TÜP TAKTIRAYIMMI ?GÖRÜŞLERİNİZ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslankurt72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,063

aslankurt72

Kamp II
Sevgili Terioscular,
Araç hakkında olumlu görüşleriniz ve benim ihtiyaçlarıma uygunluğu nedeniyle bende aranıza katılmış bulunuyorum.Site deki yazılardan sürekli 4çeker olduğundan yakıt tüketiminin cüssesine göre fazla olduğu ifade edilmiş.Teknik olarak şehir içi 10.6 lt. şehirler arası 7,1 ortalama 8,4 deniyor. Ben fazla km.yapmayan biri olarak tüp taktırmayı düşünmüyordum.Ancak yeni kasaların bagajı 390lt.tüp takılmış birini gördüm depo bagajda ve küp şeklinde üzeri de kaplanmış bayağı şık duruyordu.Bu konuda fayda ve mahzurları arkadaşlar bu başlık altında yazarlarsa bana ve bu konuda bilgi almak isteyenlere yararlı olur düşüncesindeyim.Sevgilerimle

Etiketler
Ynt: TERİOS 2009 SİLVER 1500,OTM.TÜP TAKTIRAYIMMI ?GÖRÜŞLERİNİZ

Tüpü taktır, tasarrufunu yap.

bence taktırmayın..bende aynı araca biniyorum...ilk başlarda çok yakar gibiydi şu an 12 500 km itibarıyla sarfiyat düştü...ya kendiliğinden oldu ya da ben araca alıştım gaza basmasını öğrendim...tüple yapacağınız tasarruf yüzde kırk deniyor...gazların genelde çok iyi olmadığı söyleniyor ve yüzde 5 kayıptan bahsediliyor...eder yüzde 35..çok km yapmıyorsanız bence değmez...gazında kendine göre arızaları var...ne kadar sade o kadar iyi bence...motor ömründen yiyormu şüphesi...arıza çıktı lan acaba gazdan mı benzindenmi? araç 2500-4000 motor olsa adeta mecbursunuz diyeceğim ama 1500 motor çok yol gitmeyen bir araca taktırmayın..satarken de tüp takılmamış diye satacaksınız...o bagaj alanı size lazım...alışveriş merkezine giremezsiniz feribota binemezsiniz...vs..vs...

2 hafta önce adanada sizin araçtan yolda tesadüfen tüp takılmış ve üzerine bunu reklam eder tarzda araç giydirme yapılmış birine denk geldim camı açıp sorduğumda memnun olduğunu ve bagajın daralmadığını söyledi ama şahsi tecrübem yok.

Burda da olduğu gibi kullananların çoğu ve servis tavsiye ettiği için tüp taktırdım.Şimdilik kullanımda bir fark göremedim.Servis 33 lt.lik depo yu kamufule eden kapak dahil 2385 tl ye BRC marka bir sistem taktı.Arabanın garntisini bu marka bozmuyormuş.Depo küçük olduğu için bagajı fazla küçültmedi.Benim işimi görüyor.

Aynı aracı geçen yaz dedeme aldık. Servisin önerdiği garantiyi bozmadan Brc marka sıralı sistem takıldı. Hiçbir sorun olmadan kullanılıyor. Bence taktırın rahat rahat binin aracınıza...

3 haftadır tüplü olarak kullanıyorum.şehir içinde bulunduğum yer itibarıyla yoğun trafiğe girmemek kaydıyla ortalama 18 krş. yakıyor.performansından gayet memnunum.

selam bence hiç gerek yok arcınız ne v8 nede v6 1.5 motor küçük bir suv.zaten motor gücüde çok fazla değil .lpg performansta düşüş sağlıyor.bence en iyisi sade ve düzgün kullanmak..saygılar

sensar' Alıntı:
selam bence hiç gerek yok arcınız ne v8 nede v6 1.5 motor küçük bir suv.zaten motor gücüde çok fazla değil .lpg performansta düşüş sağlıyor.bence en iyisi sade ve düzgün kullanmak..saygılar

son zamlardan sonra 3.7 TL oldu benzinin litresi ne kadar sade ve düzgün kullansanız da dünyanın en pahalı benziniyle bu kadar oluyor