terios evrak işlemleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tabiatdostu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,809

tabiatdostu

yaşamak çok güzel kıymetini bilene...
Yer
ist
merhaba dostlar aracımın zorunlu sigortasını yaptırmak istiyorum.nette araştırdım illere göre fiyat listesi buldum aracımı geçen hafta aldım aracı aldığım şahıs ocak ayında sigorta yaptırmış.yani bir aylık bir poliçe.fakat eskisi gibi zeğilname olmuyormuş,ben yeni sigorta yaptıracağım ama aracı aldığım şahıs 221 tl ye yaptırmış nette bulduğum listede özel 342 tüzel 457 arada kaldım ocak ayında 221 mart ayında çok farklı...
2001 model terios aracıma 2011 yılı zorunlu sigortası ne kadara yapılır...

Etiketler
Ynt: terios evrak işlemleri

bir sigorta şirketi ile görüştüm 357 tl ye yapıyorlarmış,bu gün için,birkaç gün sonra arasanız bu değişebilir dedi.dövize mi endexli dedim:smiley:
belki benim gibi başka terios cularda merak ederler bu konuyu kafamda kalacağına yazıda kalsın ben unutursam siz öğrenmiş olursunuz.paylaşmak güzeldir.

20 ocak 2011 201 tl olan poliçe.10.03.2011 de 352 tl bu nasıl bir zam sistemidir anlıyamadım....

yeni yönetmeliğe göre zorunlu trafik sigorta poliçesindeki pul artık kaldırılmış.
bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış:smiley:

Sn.Fikret bu illere göre değişen bir şeyi hep duyuyorum ama pek önemsemedim.Bir bilen varsa açıklasın.çok mu fark ediyor.ne.Ayrıca aracın da hayrlı olsun gec te olsa.Bu aralar bende terios.eski kasa bakıyorum öneri ve birikimlerini paylaşmaı da beklıyorum.iyi paylaşımlar.mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Geri