2004 model teriosum var.orjinal lastik ölçüleri 205 70 15 ..ben aracımı yükseltme kiti uygulamadan azami olarak yükseltmek istiyorum. lastik ölçüleri olarak hangi ebat lastiği en azami yükseltme için kullanabilirim.ayrıca çamur v.b ağır arazi koşulları için aracıma hangi lastiği öneririsiniz.çünkü bizim ebatta falza bulunmuyor herhalde.şimdiden teşekkür ederim.sayg.
merhaba arkadaşım ben bu gün aldım 205/70/15 insa turbo special track istanbulda 4. leventte MEHMET BECCE abimiz yurtdışından getiriyor ilgilenirseniz http://www.4xfourart.com/ buyrun buradan irtibata geçin başka aramayın 205/70/15 olarak mt çamur lastiği yok
merhaba arkadaşım ben bu gün aldım 205/70/15 insa turbo special track istanbulda 4. leventte MEHMET BECCE abimiz yurtdışından getiriyor ilgilenirseniz http://www.4xfourart.com/ buyrun buradan irtibata geçin başka aramayın 205/70/15 olarak mt çamur lastiği yok
arkadaşlar lastik tek kelimeyle mükemmel çamurda kaçırma payı 0 patinaj çekme sorunu hiç yok almanızı tavsiye ederim ama ellerinde lastik kalmadı galiba irtibata geçerseniz kısa bir zaman içerisinde tekrar yurtdışından getittirecekler lastikler ispanyol malı kağuççuğu çok kaliteli fiyatıda 225 tl
lastik konusunda verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.lastikleri eğer aracınıza taktıysanız yeni resimlerini siteye ekleyebilirseniz çok memnun olurum.zira bende aracıma aynı lastikleri takacağım.görünüş olarak teriosa nasıl olmuş çok merak ediyorum.şimdiden teşekkürler ....
Başka bir bayi kanalıyla Insa Turbo'nun asfaltta daha sessiz klasik mt deseni Dakar ve az daha agresif Sahara modelleri 195/80/15 ebatlarında Ocak başında Türkiye'de olacak.
Lastiğin fotoğrafı için http://www.insalastik.com/ ilgili siteye bakabilirsiniz. Ana sayfada karşınıza çıkan fotoğraf Sahara modeline ait.
Ben 205/80/16 Special Track kullanıyorum. Daha önce Goodyear MTR kullandım. Islak asfaltta lastiği taktığımda özellikle normal şekilde kullanmaya başlamadan denedim. 40-50 km. süratlerde 4-5 panik fren denememin ancak bir keresinde lastikler kaydı. Onda da kontrollü şekilde.
Onun dışında yol kullanımında hafif bir uğultu duyabilirsiniz. Arazide daha iyisi kesik OK ve traktör lastiği.
Merhabalar yeni üyeyim, size yardımcı olamaycağım ama ben yardım istiyorum, ikinci el daihatsu terios almak istiyorum, araç nasıldır hiç bilmiyorum, bana bilgi lütfen alırken bu araç özelinde nelere dikkat etmeliyim..
sayın yeni üye arkadaş.terios konusunda bilgi istemişsiniz.ben 2,5 yıldır terios kullanıyorum.ve aracımdan çok ama çok memnunum.ilk olarak küçük şehir içinde park sorununuz olmuyor. ayrıca yakıtıda motoru 1,3 olduğu için makul seviyelerde. ayrıca 4x4 olması sebebiyle kaz kış çamur v.b zor koşullarda sıkıntı olmadan ilerleyebiliyorsunuz. ayrıca toyota ile kardeş kuruluş olduğu için toyotanın sağlamlığınıda taşıyor. size her bakımdan terios almanızı tavsiye ederim.
Herkese çok teşekkürler, benim için arazide dağ taş demeden kullanımı ve tabiiki herkesin istediği az yakıt tüketimi çok önemli, bu durumda 1. nesil terios mu, 2. nesil terios mu hangisini ve hangi modeli seçsem acaba??? hatta suzuki jimny'nin daha iyi olduğunu söyleyenler de var.