terörü protesto edelimmi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirgümüş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,088

Etiketler
Ynt: terörü protesto edelimmi

Süper olur
dün haberlerde gördüm atv de
harley ciler yapıyordu yapılırsa büyük katılım olacagına eminim .

evet bende o haberlerden etkilendim ve aklıma böyle bir etkinlik geldi. hep beşer onar şehitmi vermek gerekiyor sesimizi duyurmak için,bu tür protestoları sivil örgütler sık sık yapmalı diye düşünüyorum ,inşallah gezenbilir olarak bu etkinliyi gerçekleştşririz, mesala riva otistik çocuklarımaız için yaptıyımız konvoy gibi .bu seferde şehitlerimiz mehmetcik için yapsak.

Eğer yapılırsa katılırım Ankara'da. Ancak toplum duyarsızlaştı,yönetimce organize edilmeyeceğini, ve toplumsal bir hareket olamayacağını düşünüyorum.

Bende katılırım her dayim her türlü Yanlız Yavuz hocamın dedigi gibi form yönetimi buna ön ayak olup sorumluluk almak istemiye bilir haklı sebeplerden ötürü

reis28' Alıntı:
Bende katılırım her dayim her türlü Yanlız Yavuz hocamın dedigi gibi form yönetimi buna ön ayak olup sorumluluk almak istemiye bilir haklı sebeplerden ötürü
Haklı hiçbir sebepleri olmamalı....

arwin' Alıntı:
Haklı hiçbir sebepleri olmamalı....

Sebeb teki hak bu memlekette toplum hareketlerini organize etmek sucteşkil eder bir kurum yada dernek böyle bir işe kalkışltıgında yasal izinler alması almadıgı taktirde yönetmelige ve kanunlara karşı hareketen ötürü kurumun idarecileri zan altında kalırlar ve kanun karşısında haksız muameleye maruz kalırlar olaki gerekli izinler alınsa dahi toplumun içinde istenmeyen durumlardan kurum veya dernek sorumlu tutulur bu sebebten ötürüde sorumluluk alınmak istenmez yani anlıycanız sindirilmiş toplum şekli örnegi daha gecen gün yaşandı bir sürü arkadaşımız haklı oldukları halde tutuklandı ha sindikmi yok asla sonuna kadarda bu hayinlerin karşısında olucaz ve saglam duruşumuzu hiç bir zaman kaybetmiycez

sizin iyi niyetle yaptığınız ve olayla sonuçlanmayan bir aksiyon genellikle ses getirmez ve medyada yer bulmaz

ama

toplanırsınız tanıdık eş dost konvoy yaparsınız bayraklarla sonra malum partinin önünden geçerken birileri balkondan hareket çeker konvoyda bile olmayan biri bir taşla karşılık verir sonra ortalık bayram yerine döner gezenbilir olarak haber değeriniz olur (!) çarşaf çarşaf haber olursunuz ama forum bitmiş olur. Ya da birileri sizin konvoya sızar farklı anlamlara gelen işaretler yapar bayraklar açar sonra gezenbilirin nur topu gibi siyasi bir kimliği olmuş olur. Millet sizin ne olduğunuzla değil ekrandaki görüntünüzden aklında kalanlarla değerlendirir.

Varsa yapacağınız bir aksiyon gider siyasi kaygısı ve kimliği olan bir ekiple yaparsınız. Hakkınızdır da. Ama siyaset, din ve etnisite konuşulmasına izin verilmeyen bir forumun yöneticilerini bu tür bir etrkinlik düzenlemiyor diye suçlamak haksızlık olur.

Buradaki yöneticiler de esnaf memur tüccar emekli insanlar. Kimsenin yönetici sıfatı profesyonel bir sıfat olmadığı gibi kimsenin ilk ya da ikinci işi de değil.

Burada doğa sporları temasında bir şeyler biriktiriliyor geleceğe bilgi ve tecrübe aktarılıyor. Siyaset için uygun bir mekan olmayıp siyaseti amaçlamıyor da.

Bilgilerinize

Saygılar

evet arkadaşlar terörü askerlerimizi vatandaşımızı pusularla kalleşce öldüren ,ve sonrasında bizler şehitler ölmez vtan bölünmez diyoruz (belki yakında bunuda diyemiycez buda suçsayıla bilir)ve bir protesto yapmak için sorunlarla karşılaşıyoruz ,arkadaşlar motorcular bunu yapıyosa türk vatandaşı olarak kendi vatanımızda kendi topraklarımızda bizimde rahatlıkla yapmamızdan doğal ne olabilir.lütfen site yönetimi bu konuyu dikkate alsın.yani daha uygun daha mantıklı bir protesto yöntemi bulup sesimizi duyuralım.

ayrıca bu işin bi siyaset konusu olmayacayını düşünüyorum .ne gibi bir siyasi yanı var anlamadım.

yasarergun' Alıntı:
sizin iyi niyetle yaptığınız ve olayla sonuçlanmayan bir aksiyon genellikle ses getirmez ve medyada yer bulmaz

ama

toplanırsınız tanıdık eş dost konvoy yaparsınız bayraklarla sonra malum partinin önünden geçerken birileri balkondan hareket çeker konvoyda bile olmayan biri bir taşla karşılık verir sonra ortalık bayram yerine döner gezenbilir olarak haber değeriniz olur (!) çarşaf çarşaf haber olursunuz ama forum bitmiş olur. Ya da birileri sizin konvoya sızar farklı anlamlara gelen işaretler yapar bayraklar açar sonra gezenbilirin nur topu gibi siyasi bir kimliği olmuş olur. Millet sizin ne olduğunuzla değil ekrandaki görüntünüzden aklında kalanlarla değerlendirir.

Varsa yapacağınız bir aksiyon gider siyasi kaygısı ve kimliği olan bir ekiple yaparsınız. Hakkınızdır da. Ama siyaset, din ve etnisite konuşulmasına izin verilmeyen bir forumun yöneticilerini bu tür bir etrkinlik düzenlemiyor diye suçlamak haksızlık olur.

Buradaki yöneticiler de esnaf memur tüccar emekli insanlar. Kimsenin yönetici sıfatı profesyonel bir sıfat olmadığı gibi kimsenin ilk ya da ikinci işi de değil.

Burada doğa sporları temasında bir şeyler biriktiriliyor geleceğe bilgi ve tecrübe aktarılıyor. Siyaset için uygun bir mekan olmayıp siyaseti amaçlamıyor da.

Bilgilerinize

Saygılar

Olayın birde bu yanı var provakasyon korkusu olması normal ama gezenbilir olarak değilde 8 - 10 araç toplanıp kornalar çalarak bayrak lar açarka dolaşsak eminim iki katı araç daha bize katılır

ayazağa' Alıntı:
Olayın birde bu yanı var provakasyon korkusu olması normal ama gezenbilir olarak değilde 8 - 10 araç toplanıp kornalar çalarak bayrak lar açarka dolaşsak eminim iki katı araç daha bize katılır
zannetmiyorum bizim yapacayımız etkinliyin arasına yabancı kötü niyetli insanların sızacayını çünkü doğayla alakalı insanla o tip kötü niyetli insamları aramızda heralde farkederiz .hem korna çalmak gürültü patırtı yapmak şart deyil sessiz bir protestoda olabilir.

ayazağa' Alıntı:

bu şekilde tabi olur

orada olsam ben de katılırdım ama kendi adıma

bekirgümüş' Alıntı:
zannetmiyorum bizim yapacayımız etkinliyin arasına yabancı kötü niyetli insanların sızacayını çünkü doğayla alakalı insanla o tip kötü niyetli insamları aramızda heralde farkederiz .hem korna çalmak gürültü patırtı yapmak şart deyil sessiz bir protestoda olabilir.

hocam biz iyi niyetle yola çıkıldığından eminiz ama iyi niyetli olmayan bir tek kişi olayı içinden çıkılmaz hale getirebilir. bugün adam ankarada bombayı koymuş Allah rahmet etsin 3 ölü 30 küsur yaralı var. kuralı olmayan vicdanı olmayan beyni olmayan insafı olmayan dini olmayan imanı olmayan namusu olmayan bir topluluk huzurunuzu kaçırmak için her şeyi yapmaya hazırsa aramıza çok kolay karışırlar da

10 tane arazi aracının arasına karışıp tuvalet kağıdı olacak bez parçalarını sallarlarsa aramızdan bizi kim kurtaracak milletin taşlarından ?
ya da derdimizi kime anlatacağız, kendimizi nasıl aklayacağız ?

fikri olan varsa söylesin

yasarergun' Alıntı:
hocam biz iyi niyetle yola çıkıldığından eminiz ama iyi niyetli olmayan bir tek kişi olayı içinden çıkılmaz hale getirebilir. bugün adam ankarada bombayı koymuş Allah rahmet etsin 3 ölü 30 küsur yaralı var. kuralı olmayan vicdanı olmayan beyni olmayan insafı olmayan dini olmayan imanı olmayan namusu olmayan bir topluluk huzurunuzu kaçırmak için her şeyi yapmaya hazırsa aramıza çok kolay karışırlar da

10 tane arazi aracının arasına karışıp tuvalet kağıdı olacak bez parçalarını sallarlarsa aramızdan bizi kim kurtaracak milletin taşlarından ?
ya da derdimizi kime anlatacağız, kendimizi nasıl aklayacağız ?

fikri olan varsa söylesin yaşar bey sizi anlıyorum sitenin bu konuda sorumluluk hassasiyetinide anlıyorum ,bu konuda neden bu kadar düşünüyoruz bir türk vatandaşı olarak bir tterörü protesto etmek için neden ondan bundan şundan çekinir olduk işte bu beni üzüyor .şahsen ben şehit verdiyimiz zaman şehitler ölmez vatan bölünmez ,şehitlerin ailesine rahmet dilerim gibi şeyleri yazmaya utanıyorum çunkü onlar için birşey yapmaya çekiniyoruz ,çekinir olduk kusura bakmayın siyasetten anlamam pek kültürlü adamda deyilim ama vijdanım bu konuda siyesetciden ve kültürlü ya neyse neyi nasıl yazacayımızıda bilmiyoruz boş verelim bu konuyu ben kapattım.açtıyım içinde kusura bakmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR