bekirgümüş
Zirve
gezenbilir ekibi ,olarak neden terörü protesto konvoyu ,yapmıyoruz yapıldı veya yapılcakta haberimizmi yok

Haklı hiçbir sebepleri olmamalı....reis28' Alıntı:Bende katılırım her dayim her türlü Yanlız Yavuz hocamın dedigi gibi form yönetimi buna ön ayak olup sorumluluk almak istemiye bilir haklı sebeplerden ötürü
arwin' Alıntı:Haklı hiçbir sebepleri olmamalı....
yasarergun' Alıntı:sizin iyi niyetle yaptığınız ve olayla sonuçlanmayan bir aksiyon genellikle ses getirmez ve medyada yer bulmaz
ama
toplanırsınız tanıdık eş dost konvoy yaparsınız bayraklarla sonra malum partinin önünden geçerken birileri balkondan hareket çeker konvoyda bile olmayan biri bir taşla karşılık verir sonra ortalık bayram yerine döner gezenbilir olarak haber değeriniz olur (!) çarşaf çarşaf haber olursunuz ama forum bitmiş olur. Ya da birileri sizin konvoya sızar farklı anlamlara gelen işaretler yapar bayraklar açar sonra gezenbilirin nur topu gibi siyasi bir kimliği olmuş olur. Millet sizin ne olduğunuzla değil ekrandaki görüntünüzden aklında kalanlarla değerlendirir.
Varsa yapacağınız bir aksiyon gider siyasi kaygısı ve kimliği olan bir ekiple yaparsınız. Hakkınızdır da. Ama siyaset, din ve etnisite konuşulmasına izin verilmeyen bir forumun yöneticilerini bu tür bir etrkinlik düzenlemiyor diye suçlamak haksızlık olur.
Buradaki yöneticiler de esnaf memur tüccar emekli insanlar. Kimsenin yönetici sıfatı profesyonel bir sıfat olmadığı gibi kimsenin ilk ya da ikinci işi de değil.
Burada doğa sporları temasında bir şeyler biriktiriliyor geleceğe bilgi ve tecrübe aktarılıyor. Siyaset için uygun bir mekan olmayıp siyaseti amaçlamıyor da.
Bilgilerinize
Saygılar
zannetmiyorum bizim yapacayımız etkinliyin arasına yabancı kötü niyetli insanların sızacayını çünkü doğayla alakalı insanla o tip kötü niyetli insamları aramızda heralde farkederiz .hem korna çalmak gürültü patırtı yapmak şart deyil sessiz bir protestoda olabilir.ayazağa' Alıntı:Olayın birde bu yanı var provakasyon korkusu olması normal ama gezenbilir olarak değilde 8 - 10 araç toplanıp kornalar çalarak bayrak lar açarka dolaşsak eminim iki katı araç daha bize katılır
ayazağa' Alıntı:Olayın birde bu yanı var provakasyon korkusu olması normal ama gezenbilir olarak değilde 8 - 10 araç toplanıp kornalar çalarak bayrak lar açarka dolaşsak eminim iki katı araç daha bize katılır
bekirgümüş' Alıntı:zannetmiyorum bizim yapacayımız etkinliyin arasına yabancı kötü niyetli insanların sızacayını çünkü doğayla alakalı insanla o tip kötü niyetli insamları aramızda heralde farkederiz .hem korna çalmak gürültü patırtı yapmak şart deyil sessiz bir protestoda olabilir.
yasarergun' Alıntı:hocam biz iyi niyetle yola çıkıldığından eminiz ama iyi niyetli olmayan bir tek kişi olayı içinden çıkılmaz hale getirebilir. bugün adam ankarada bombayı koymuş Allah rahmet etsin 3 ölü 30 küsur yaralı var. kuralı olmayan vicdanı olmayan beyni olmayan insafı olmayan dini olmayan imanı olmayan namusu olmayan bir topluluk huzurunuzu kaçırmak için her şeyi yapmaya hazırsa aramıza çok kolay karışırlar da
10 tane arazi aracının arasına karışıp tuvalet kağıdı olacak bez parçalarını sallarlarsa aramızdan bizi kim kurtaracak milletin taşlarından ?
ya da derdimizi kime anlatacağız, kendimizi nasıl aklayacağız ?
fikri olan varsa söylesin yaşar bey sizi anlıyorum sitenin bu konuda sorumluluk hassasiyetinide anlıyorum ,bu konuda neden bu kadar düşünüyoruz bir türk vatandaşı olarak bir tterörü protesto etmek için neden ondan bundan şundan çekinir olduk işte bu beni üzüyor .şahsen ben şehit verdiyimiz zaman şehitler ölmez vatan bölünmez ,şehitlerin ailesine rahmet dilerim gibi şeyleri yazmaya utanıyorum çunkü onlar için birşey yapmaya çekiniyoruz ,çekinir olduk kusura bakmayın siyasetten anlamam pek kültürlü adamda deyilim ama vijdanım bu konuda siyesetciden ve kültürlü ya neyse neyi nasıl yazacayımızıda bilmiyoruz boş verelim bu konuyu ben kapattım.açtıyım içinde kusura bakmayın.