bekirgümüş
Zirve
Ynt: terörü protesto edelimmi
baksanıza neyi nereye yazcamızıda bilmiyoıruz.
baksanıza neyi nereye yazcamızıda bilmiyoıruz.

bekirgümüş' Alıntı:baksanıza neyi nereye yazcamızıda bilmiyoıruz.
neyazıkki öyle demekki bizde bişey var anlamadıyımız bişey ama ne düşünüyorum kendi vatanimız kendi toprayımız yapmak istediyimiz ne devlete ne millete ne vatana karşı bir şidtet nede isyan yaterör terör kahrolası terörre karşıyız bunu anlamıyoruuuuuuuumyavuz-çelikel' Alıntı:Tepkiniz haklı.Hayatı stresinden arınmak için çıktığımız yolda ortak paylaşımlarımızı paylaştığımız bu platformda bu tür işlerden uzak duruluyor sanırım. Malesef bu ve buna benzer pek çok girişim havada kaldı bu platformda.Burasıda toplumun bir parçası olduğuna göre normal karşılamak gerek.Korku imparatorluğu bir kez daha zaferini kazandı.
bekirgümüş' Alıntı:baksanıza neyi nereye yazcamızıda bilmiyoıruz.
yavuz-çelikel' Alıntı:Korku imparatorluğu bir kez daha zaferini kazandı.
yaşar bey benim kimseye veya siteye bir tepkim bir sitemim yok ben nebileyim haberlerde motosikletcileri görünce aklıma böyle bir şeyi bizde yapabiliriz diye bir konu açtım ama bunun bu şekilde sakıncalarını düşünemedim şu anki türkiyede olduyumuzuı unutuverdim .hepsi bu ,saygılar.yasarergun' Alıntı:Bekir bey kişisel tepkim için www.twitter.com/yasarergun adresine bakarsanız tepkinin babasının nasıl bodoslama verildiğini görürsünüz. kimseden korkumuz olmadığı gibi can kaygımız da yok. gelirken dilekçe verdiğimi hatırlamıyorum sanırım giderken de vaktin geldi diye bildiri vermeyecekler. ama 100 000 kişilik bir gruptan bahsederken biraz daha tumturaklı hareket etmek 5 düşünüp bir yapmak gerekiyor. sadece her seferinde yönetim bir şey yapsın, zaten yönetim bir şey yapmaz gibi laflar ediliyor o arkadaşlara bu işin başka boyutları olduğunu anlatmaya çalışıyorum. 18 senedir terör bölgesi olan bir yerde yaşıyorum dağcılık il temsilcisiyim sürekli dağlardayım hemen her hafta sonu araçla milletin oraya da gidilir mi dediği yerlerdeyim hatta oraların fotoğrafları da forumda onlarca konuda var. bu ülkede yaşayan ve vicdanı olan, insan olan herkes bayrağa sarılıp gönderilen şehide canı yanar, çıkıp haykırmak ister ama her şeyi her ortamda yapmıyoruz. burası da o ortamlardan bir tanesi.
saygılar
merhaba dursun bey burda kim daha milliyetci tartışmasını doyru bulmuyorum tabiki doyru söylüyorsunuzdur ben size şunu söylemek istiyorum bir akşam etiler armutluda beni polis çevirdi aracımın arkasındaki türk bayrağını çıkartmamı söyledi neden dedim aracına zarar verirler felan dedi bumu bizim vatanımız vatanımızda böylemi yaşamamız lazım ya enufak terörü yanateröristi kınayalım diyoruz bu yani .reis28' Alıntı:Terör ve bundan nemalan her türlü cetti bozuk kansız dinsiz kuralsızlara karşı bende bir kurumu kulanmadan protesto etmeye her türlü varım her zamanda oldum hiç üşenmeden cekinmeden ama desemki hadi haftaya pazar toplanın alın elinize bayraklarınızı cıkalım meydana vatandaş Ahmet,Mehmet kacınız gelirsiniz en basitinden İst için söylüyorum kacınız burnunuzun dibindeki şehitligi ziyaret ettiniz ben en azından ayda birde olsa gidip ziyaret etmeye calışırım unutmamak için lakin hic bir sembol kurum yada kuruluşun istegiyle yada örgütlemesiyle degil cogu arabasına bayrak yapıştırmaktan bile cekiniyor arabama zarar verirler diye benim münübüsümün araka camını iki kere kırdılar ben yine arka camına komple ve gurula bayragımı astım bu ülkede bunlarda yaşanıyor sokak terörünün tam ortasında kaldım kafamda bir cok dikiş var korkmadım korkmamda şu anda ayilemden iki askerimiz ırak sınırında bazı basit guruplaşmalar ve pretosto gösterileri bunlardan fırsat cıkarmaya calışan gurupların ekmegine yag sürer ülkenin bir kaos içinde oldugu izlenimini verir bu şerefsizler bundan besleniyorlar hepimizin aracı var arka camına terörü pretesto etmek anlamında manider bir sembol yada yazı şeklinde cıkartma yapıştıralım ve bu yazı ve imare bizim gibi düşünen bir sürü duyarlı vatandaşında aynısını yapmasıla cıg gibi büyür sokaklara cıkıp bagırp cagırıp istedigimiz kadar bagırmamız cagırmamız her yerden duyulmaz orda kalır
bekirgümüş' Alıntı:merhaba dursun bey burda kim daha milliyetci tartışmasını doyru bulmuyorum tabiki doyru söylüyorsunuzdur ben size şunu söylemek istiyorum bir akşam etiler armutluda beni polis çevirdi aracımın arkasındaki türk bayrağını çıkartmamı söyledi neden dedim aracına zarar verirler felan dedi bumu bizim vatanımız vatanımızda böylemi yaşamamız lazım ya enufak terörü yanateröristi kınayalım diyoruz bu yani .
yanlış anladınız galiba bende doğru bulmadıyımı söylüyorum.reis28' Alıntı:Ben hic dogru bulmuyorum burası gezive doga sporları formu formatı bu degil zaten burda siyaset yok sadece dostluk ve ortak paylaşım var her hangi siyasi dini ve etnik kimlik mevcut degil bu formda olamazda konseptine ters düşer form ve gezenbilir bu cizgide dayim olur
yasarergun' Alıntı:hocam biz iyi niyetle yola çıkıldığından eminiz ama iyi niyetli olmayan bir tek kişi olayı içinden çıkılmaz hale getirebilir. bugün adam ankarada bombayı koymuş Allah rahmet etsin 3 ölü 30 küsur yaralı var. kuralı olmayan vicdanı olmayan beyni olmayan insafı olmayan dini olmayan imanı olmayan namusu olmayan bir topluluk huzurunuzu kaçırmak için her şeyi yapmaya hazırsa aramıza çok kolay karışırlar da
10 tane arazi aracının arasına karışıp tuvalet kağıdı olacak bez parçalarını sallarlarsa aramızdan bizi kim kurtaracak milletin taşlarından ?
ya da derdimizi kime anlatacağız, kendimizi nasıl aklayacağız ?
fikri olan varsa söylesin
nerdeyse hepimiz askerlik yapmış insanlarız bu insanlar aklı selim sahıbı.
kimse böyle bir seye cesaret edemez böyle bir duruma mahal verilmez