demir59' Alıntı:Değiştirme düşüncemdeki amaç, 2.7 TDİ'lerin ön görünümünü çok beğenmem. Ancak dizel almak istemiyorum (motor sorunu ile ilgili bayağı bi yorum okudum). Onun yerine 2.4 benzinli alıp önünü değiştirmek daha mantıklı gelmişti.
Satarken sorun olurdu bilemem. Yapılan işlemlerin öncesi ve sonrasına ait fotoları saklarsam ve keyfiyetten yapıldığını açıklarsam sorun olmaz diye düşünüyorum.
Cevap için teşekkürler.
brothers' Alıntı:merhaba arkadaşlar
ön panjuru değişmiş bir terrano ll kayseride görmüştüm daha sonra o arabanın bir sitede satılık ilanınıda gördüm resimleri de vardı bulabilirsem eklerim ; gerçi var derken yanlışada düşmeden size danışayım bildiğim kadarıyla terrano ll lerin 97-98 modelleri çift farlı 2000 modelden sonraları tek farlı çünki benim gördüğüm araç 97 yada 98 model 2.4 cc tek farlıydı
brothers' Alıntı:değişiklik nedenini bilmiyordum ama bana göre aracın iki farlı orjinal görüntüsü daha güzel duruyor ; bu arada ben bir DEFENDER cıyım ama Terrano'da ilgi duyduğum bir araç belki kısmet olursa bir tanede Terrano düşünüyorum 2.4 benzinli düşünüyorum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
red crab' Alıntı:çamurluklar ve tampon değişirse önden aynı görüntüyü verebilirsiniz,ama bu işlem daha çok önden kazalı araçlarda kullanılıyor çünkü eski model panjur ve farlar ya bulunmuyor yada yeni modelleri ile aynı fiyat olduğundan tercih sebebi oluyor.Bu arada satarkende problem yaşayabilirsiniz..