KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ekli, kurumuş ve orijinal renk ve AWG koduna uymayan kabloların marine tip (yanmaz silikon izolasyonlu ve kalaylı bakır) kablolarla yenilenmesi, kablo gruplarının kılıflanması, motor kaputu içindaki dağınıklığın toplanması.
Elektrik devre şemasının orijinal boyutları 3842x1682 piksel. Sistem 1024x448 piksele küçülterek koyduğu için okunmuyor. İhtiyacı olan varsa orijinal boyutta nasıl yükleyebileceğimi anlatsın.
Ön panel arkasında değiştireceğim kablolar var ama havaların ısınmasını bekliyorum. 1.86 boya lahana gibi kat kat giysiler de eklenince daracık yerde kıvrılıp bükülmek zor oluyor. Onun dışında başka bekleyen işim yok.
çok güzel görünüyor..bende elektrik konusunda ustalardan çekiyorum bu gidişlede kendim yapacağım gibi görünüyor .. asıl benim ilgimi çeken de hava filtresi kazanı ve bağlantısı oldu ..biryerde daha görmüştüm çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.. kolaylıklar diliyorum
çok güzel görünüyor..bende elektrik konusunda ustalardan çekiyorum bu gidişlede kendim yapacağım gibi görünüyor .. asıl benim ilgimi çeken de hava filtresi kazanı ve bağlantısı oldu ..biryerde daha görmüştüm çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.. kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim. Tesisat işine girerseniz mail adresinize elektrik şemasını gönderirim. Yukarıdaki okunmuyor.
Filtre önündeki boru hurdacılarda 1 TL ye satılıyor. Tofaş otoların göğüslüğe gelen havalandırma kanalı diye ararsanız bulursunuz. Hava filtresi ağzıyla tam uyumlu.