THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,869
Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

kaptan sen ne zaman gidiyosun?? ne zaman geliyosun??

kürşat sen bizim polonezde girdiğimiz yere hiç geldin mi?

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
kaptan sen ne zaman gidiyosun?? ne zaman geliyosun??

kürşat sen bizim polonezde girdiğimiz yere hiç geldin mi?

yok gelmedim , ama şile civarında yeni etaplar deniyoruz çok keyifli yerler var. sadece şile yolu o kadar uzun asfalt extreme lastiklerle üzüyor beni

valla o zaman tavsiye ederim... pazar günü gitmeyi planlıyorum... işin olmazsa gel...

mertozzy' Alıntı:
valla o zaman tavsiye ederim... pazar günü gitmeyi planlıyorum... işin olmazsa gel...

olur gelirim plan uyarsa, ama 2 haftadir gördüğüm bişey varki vinçleri kesin gitmedne kontrol etmek lazım, vinçler çalıştığı sürece sıkıntı yokda birisi patladımı baya uğraştırıyor

aynen aynen... ben kışa girmeden bakım yaptırdım... ama bu çelik halat canımı sıkıyorr.. devamlı bir dönüyor, eziliyor sıkıyoo falann.. uyuz oluyorum... ;D

mertozzy' Alıntı:
aynen aynen... ben kışa girmeden bakım yaptırdım... ama bu çelik halat canımı sıkıyorr.. devamlı bir dönüyor, eziliyor sıkıyoo falann.. uyuz oluyorum... ;D

Hüseyin abinin yanında, Ahmet abide satılan sentetik halatlar var mavi, 4500 kg çekiyor. Ben aldım 300 tl ye, ve 30 derece yukarı doğru eğime 7 tane araba çektim hem vinç çalışarka hem arabayla asılarak aynı anda, 4 tane cherokee bir tane discovery 2 . Banamısın demedi tavsiye ederim. Ama zamanla yıpranma hızı ne olur bilmiyorum görücez sezon sonu

Mert ben 8 ocakta cıkıyorum 17 / 18 ocak gibi dönüyorum .....yolum uzun bu sefer ...istanbul adana ..hatay..mersin..antalya yada konya olacak duruma göre karar vereceğim....

bam güm nasıl girilirrrr.... ;D
ve buna rağmen nasıl çakılırrr ;D ;D ;D

hhahaha Mert bak aynı yerde sanırım herkes kornaya basıyor

keyifli bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler

evvettt, Mert'e de söyledim...geçen hafta aynı yerde korna denemesi yaptılar ama başarılı olmadı diye.... ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hhahaha Mert bak aynı yerde sanırım herkes kornaya basıyor

eheeheheheee... abi sorma... direksiyon hangi ara döndü.. ben hangi ara kornaya bastım falan hiiiiç hatırlamıyorummm ;D ;D ;D

Belliki çok zorlu ama bir o kadarda zevkli bir gün olmuş gezi paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz