V VoDaFoNeCeLL " Birlikte yaşa, yalnız öl " Mesajlar 464 Tepkime Puanı 2 Yer EgE 2 Eyl 2009 #34 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar - seni çok seviyorum aşkım. - ilk kez böyle oluyorum.. - şarjım bitmişti.. - rehberim silindi de.. numaran o yüzden çıkmadı.. - 10 dakikaya ordayım.. - ben senin bildiğin kızlardan/erkeklerden değilim.. - seni asla unutmayacağım.. vs..
Ynt: Tipik Türkish Yalanlar - seni çok seviyorum aşkım. - ilk kez böyle oluyorum.. - şarjım bitmişti.. - rehberim silindi de.. numaran o yüzden çıkmadı.. - 10 dakikaya ordayım.. - ben senin bildiğin kızlardan/erkeklerden değilim.. - seni asla unutmayacağım.. vs..
tibet340 zirvede yanlızlık zordur. Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 2 Eyl 2009 #35 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar askerde hiç dayak yemedim. şimdi bende seni arayacaktım. benden daha iyilerine layıksın.
Ynt: Tipik Türkish Yalanlar askerde hiç dayak yemedim. şimdi bende seni arayacaktım. benden daha iyilerine layıksın.
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 3 Eyl 2009 #36 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar Senden ayrılmak istiyorum çünkü "Ben sana layık değilim..." ;D
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 3 Eyl 2009 #37 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar Ay hiç değişmemişin.....
R rechargeable Kamp III Mesajlar 518 Tepkime Puanı 9 4 Eyl 2009 #38 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar bacımsın ....
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Eyl 2009 #39 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar bir dahaki sefere inşallah ...
R rechargeable Kamp III Mesajlar 518 Tepkime Puanı 9 4 Eyl 2009 #40 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar bişi olmaz garantisi biziz
cheg daihatsu terios Mesajlar 242 Tepkime Puanı 0 4 Eyl 2009 #41 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar tam a takıma seçildim, dizim döndü futbolu bırakmak zorunda kaldım...
oglak Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 Yer Hollanda 6 Eyl 2009 #42 Ynt: Tipik Turkish Yalanlar hemen dönücem
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eyl 2009 #43 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar ben sizi ararım
oglak Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 Yer Hollanda 6 Eyl 2009 #44 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar yok hayir olurmu hic problem degil
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eyl 2009 #45 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar toplantıya giriyorum
oglak Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 Yer Hollanda 6 Eyl 2009 #46 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar tabiiki inandim
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 6 Eyl 2009 #47 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar "bu sene zam az ama seneye telafi edeceğiz"
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eyl 2009 #48 Ynt: Tipik Türkish Yalanlar telefonum sessizdeydi, duymamışım, görmemişim, nnaayyııırrrrr, nnnollaammazzz
Ynt: Tipik Türkish Yalanlar telefonum sessizdeydi, duymamışım, görmemişim, nnaayyııırrrrr, nnnollaammazzz