Titanyum Pişirme Seti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grejuva6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,368

grejuva6

Ana Kamp
meraba arkadaşlar
ben kamp için bir pişirme seti almak istiyorum ( set dediysem 1 tava küçük bir tencerede yeter )

şu ürün dikkatimi çekti http://www.hepsiburada.com/Liste/4-kisilik-dagci-titanyum-pisirme-seti/productDetails.aspx?categoryid=22004018&productid=sporcook3
içinde baya eşya olmasına karşın çok pahalı değil

assında şunu almayı planlıyordum http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&id=4166

ama titanyum falan deyince ;D bir hoş gözüktü internette okuduğuma göre daha hafif ve daha dayanıklıymış teflon gibi özelliğide varmış galiba yani dibi tutma falanda olmuyormus diye okudum

bunlar doğrumu birde bu kaplar alüminyum kaplarda olduğu gibi zamanla yemeğin içine kendini bırakma gibi istenmeyen şeyler yaparmı onu merak ediyourm

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Etiketler

Ynt: Titanyum Pişirme Seti

titanyum kap kacak birçok outdoor mağazalarında da satılmakta fakat öğrenmek istediğim olay ne kadar mukavemetli ve pişirilen yiyecekler de diğerlerine göre farkındalığı nedir?
neden titanyum neden alüminyum değil veya farklı bir malzeme değil..

pandipieri' Alıntı:
birincisi dayanikli kardes uzun omurlu, kolay temizlienip mikro canlilari barindirmiyor ve hafif hem de cooook :smiley:

öyle diyorlar
ama hiç kullanan varmı merak ediyorum veya bunun satışını falan yapan ?
tam çelik alıcaktım bu kapları gördüm
internettede titanyum yazınca üstte yazdığı gibi özellikleri çıktı ağzımın suyu aktı üstüne üstlük çeliğe göre baya hafif

elim tetikte yav biri ben inceledim gerçekten titanyum veya gerçekten güzel yukarda saydığımız özellikler var desin
hemen vericem siparişi
lütfen kullanan birisi varsa burda değerlendirmesini yapsın

arkadaşlar çok uzun zamandır bu seti kullanıyorum, aklınıza gelen her türlü şartta kullandım çizik bile olmuyor. aynı zamanda demliğinide(su ısıtmak için) kullanıyorum, gayet memnunum, iç içe geçerek çok az yer kaplıyor kesinlikle tavsiye ederim. Kaç tane tencere tava eskittim attım hatırlamıyorum ama bunları henüz eskitemedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.