Tiyatroya Kimler Gelir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,490

Etiketler

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir?

siz sadece bileti alin, ve mumkunse hafta sonu olsun. Kesinlikle orada olacagimdir.

seyy ben bu pazar olursa gelemeyecegim arkadaslar.. malumm, gezmece varmis, ona niyetlendim :smiley: ama zaten bu hafta degilmis, sozumu geri aldim ;D ileriki tarihlerde umarim gezmece olmaz ise ben de gelmek istiyorum..

Ben o tarih yaklastikca kesinlesebilecek gibi gorunuyorum ne yazik ki :-[
Cok gelmek istiyorum ama o siralar kosturmacada olacak gibiyim :-\

akil vermek gibi olmasin ama, bilet 1 ytl, sen gelicekmis davran ve bileti aldir, sonrasina gelmek istesen de geleMIYEbilirsin. (!)

Nenmor sen bana hep akıl ver e mi :smiley:
tabii yaa.. ben saniyorum ki bilet 20-30.. haklisin yaa bin yaşa :D

o zaman biletleri kim aliyor acaba? pazar gunu gezide gorebilir miyim acebağ? ayricana madem oyle, ben 2 bilet alsam hani belki birilerine ismarlarim ;D

arap yagi bol bulunca iste benim gibi oluyormus ;D ;D

puhahaha
Sende var ya, vur dedik oldurdun. (!)
: )
turk halkinin gercegi,
belessss...

eger simdiden gelmeye istekli ve gelmesi kesin olanlarlar varsa ben cekilirim.. Nenmorun dedigi gibi fazla var ve beles gibi oldugundan alayim dedim.. eger bilet kalirsa gene alrim, gelemesem de gelecek birilerine veririm.
ama ben o hafta yaklasmadan birsey diyemiyorum, her an is guc cikabiliyor kusura bakmayin :(

OK!!!! ben 4 kisi bile getiririm belki ama bayramdan sonra kesin cevap veririm :smiley: tesekkurler :D

puhahaha
nerden dedim bilet 1 ytl diye :D
hatun sulalesini getirmeye niyetlendi...

(affina siginarak bi saka yapiyorum sadece, sakin yanlis anlama lutfen)

sen ne bicim bi insansin anlamadim ben yani.. bu tavir falan..
du bi ben kağveden arkadaslari topliyip geliim de tiyatroya ;D ;D ;D

hahaha
(ufak bi duzeltme hotlamasin = horlamasin olacakti)

gecen cumartesi gittigimiz bi oyunda (olumsuzler) yan siradaki amcam uyuyor, ve oyunculardan daha yuksek ses ile horluyordu (neredeyse)

ahaha
cok komikti ama, hyr tamaminda uyudu adam oyunun.
parasina yazik, arti bize daha cok yazik.(!)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR