Biz 2.5 aydır kullanıyoruz. Bir şarjda 3 tane 19 luk damacanayı servis etti. Bir tanede 1000ma lik minik powerbank ı yanına koydum. Pili biter elektrik olmazsa diye.. gayet başarılı. Çift motorlu. Dokunmatik. Şimdi yazlığa sığındık. Eve dönebilirsek 3 metrelik bir serum borusuyla deneme yapacağım. Eğer testi geçerse değmeyin keyfime.. 100 litrelik yatay poliüretan bir depo ile su sorunum biter
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seaflo Hidrofor Pompası 4.3 Lt. / Dak 12 V 35 Psi - n11.com Ben bunu aldım ve memnunum.Dalgıç pompa da almıştım ama onun için aldığım elektrikli musluk bozulunca kıymeti kalmadıŞaka bir yana deneme yanılma yoluyla hareket edince ne kadar çok gereksiz harcama yapmışımEn güzeli tecrübeli insanlara danışıp maymun iştahlı davranmamak.
Seaflo Hidrofor Pompası 4.3 Lt. / Dak 12 V 35 Psi - n11.com Ben bunu aldım ve memnunum.Dalgıç pompa da almıştım ama onun için aldığım elektrikli musluk bozulunca kıymeti kalmadıŞaka bir yana deneme yanılma yoluyla hareket edince ne kadar çok gereksiz harcama yapmışımEn güzeli tecrübeli insanlara danışıp maymun iştahlı davranmamak.
Dalgıҫ pompanın faydalarından birisi de elektrikli musluğu elektrik devresinden ҫıkararak
musluğa yakın bir yere resimdeki gibi veya herhangi bir șalter koyabilmemiz. Bu șalter ile pompayı aҫıp kapatabiliriz. Musluğu istediğimiz ölҫüde (gelecek su miktarına göre) ayarlayarak devamlı aҫık bırakabilirz. Böyle bir șalter ile pahalı elektrikli karavan musluğu yerine herhangi bir musluk veya hoșumuza giden herhangi bir boruda kullanabiliriz. Önemli olan borunun pompadan gelen hortumun ҫapına uygun olması.
30lt lik musluklu deterjan bidonunu su doldur aracın üzerine koy bidon musluğuna hortum tak diğer ucunda tezgağtaki musluğa tak para harcamanıza gerek yok
30lt lik musluklu deterjan bidonunu su doldur aracın üzerine koy bidon musluğuna hortum tak diğer ucunda tezgağtaki musluğa tak para harcamanıza gerek yok
.
Yalnız doldurmak için sahada her zaman tazzikli su bulunmuyor.
Üstelik bir de muslukların uzak olma veya şeklen uygun olmama durumu var..
Ayrıca kuvvetli bir fren esnasında plastik bidonun sabit kalabilme zorunluluğu atlanmamalı ?
Siz uyguluyorsanız resmini koyabilirsiniz..?
Özellikle doldurma hortumunu nasıl kullandığınızı görmek de faydalı olurdu..
.
Yalnız doldurmak için sahada her zaman tazzikli su bulunmuyor.
Üstelik bir de muslukların uzak olma veya şeklen uygun olmama durumu var..
Ayrıca kuvvetli bir fren esnasında plastik bidonun sabit kalabilme zorunluluğu atlanmamalı ?
Siz uyguluyorsanız resmini koyabilirsiniz..?
Özellikle doldurma hortumunu nasıl kullandığınızı görmek de faydalı olurdu..
Bende çadır remork var su tankı 40 lt kendim gittiğim yerden 5-10 lt lik pet şişelerle taşıyıp dolduruyorum su bulamazsam marketten damacana su alıp dolduruyorum 3 kişinin 24 saat el ve bulaşık iğtiyacın karşılıyor yaklaşık olarak başka şansın yok kendin taşıyan ve dolduracan yol üzeri çeşmeler yazın karavan ve remork ile yanaşılmıyor 10 mt boy millet istemiyor
KAMP yerine boş bidonla gidip gittiğin yerde doldurmak mantıklı ben su ve wc olan yere gidiyorum mesela belediye veye muhtarlığa ait plajlar giriş 10 tl birdağa para almıyorlar cuma cumartesi pazar kalıyorum
Resim yok ama benzer uygulama araştırayım
Tavsiyeniz motokaravanlar için çeşitli açılardan maalesef uygun değil.
En azından panelvanların yüksekliğini düşünün.
Motokaravanlarda uygulayanını da ne gördüm, ne de duydum açıkcası.
Siz memnunsanız kendi çözümünüzü bulmuşsunuz demektir..
Tavsiyeniz motokaravanlar için çeşitli açılardan maalesef uygun değil.
En azından panelvanların yüksekliğini düşünün.
Motokaravanlarda uygulayanını da ne gördüm, ne de duydum açıkcası.
Siz memnunsanız kendi çözümünüzü bulmuşsunuz demektir..
Bende çadır remork var su tankı 40 lt kendim gittiğim yerden 5-10 lt lik pet şişelerle taşıyıp dolduruyorum su bulamazsam marketten damacana su alıp dolduruyorum 3 kişinin 24 saat el ve bulaşık iğtiyacın karşılıyor yaklaşık olarak başka şansın yok kendin taşıyan ve dolduracan yol üzeri çeşmeler yazın karavan ve remork ile yanaşılmıyor 10 mt boy millet istemiyor
KAMP yerine boş bidonla gidip gittiğin yerde doldurmak mantıklı ben su ve wc olan yere gidiyorum mesela belediye veye muhtarlığa ait plajlar giriş 10 tl birdağa para almıyorlar cuma cumartesi pazar kalıyorum
Bu iyiymiş,özellikle dış duş için ısıtılacak bir bidon suya iki hortum takıp istediğiniz yerde aküye bağımlı kalmadan duş alabilirsiniz.Bulaşık suyu deposuna çeşme bulunamadığı durumlarda derelerden su doldurmaya da yarar.