<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 200</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="SNOB" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
SNOB' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sn. Göktuğ sizinle tanışmak isterim ben Tokat İl Özel İdaresinde görev yapıyorum, merkeze geldiğinizde uğrarsanız sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarım. Ne işle iştigal ediyorsunuz Tokat'ta bu kadar gezebildiğinize göre inşaat işleri felan mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Evet şu anda Turhal Organize sanayisinin altyapı inşaatını yapıyoruz. Ben inşaat mühendisiyim. Tokat özel idareye bir çok kez geldim. Belki tanışmış bile olabiliriz. 2006-2008 yılları arasında da Erbaa Organize sanayisinin alt yapısını yaptık. Yaklaşık 3 yıldır Tokattayım yani. Haluk Bostancı, Mustafa Köklü tanıdığım, sizin de tanıyabileceğiniz simalar arasındadır. Tokat a geldiğimde uğramak isterim. Sizin de işiniz bu tarafa düşerse Turhal Organize de kime sorarsanız beni bulabilirsiniz.. Selamlar..</div>