Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,431
Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi

Bu adamların yaptığı her test zaten yarı şaka yarı ciddi. Ama yine mükemmel bir program çıkarmışlar.

Selim bey, Türkçe versiyon dediğiniz herhalde altyazılı galiba, değil mi? Tek başınıza hazırlıyorsanız, şimdiden tebrik ederim. Takipte bekliyorum. Çoğu yeri anladım ama bazı yerlere kulağım yetmedi

Bir de yeniden yükleme yapacaksanız, youtube gibi daha güzel bir siteye koyarsanız çok daha makbule geçecektir.

Etiketler

Yok keşke altyazılı olabilseydi ama o kadar bilgisayar bilgim yok... Digitürkten türkçe kayıt yaptım, görüntü fena olmadı ama sese bir çare bulamıyorum, idare edeceksiniz artık ;D

Ellerinize sağlık, süper olmuş

Ses biraz kötü ama en azından Türkçe

Selim Bey elinize, kolunuza sağlık uğraşınız için

Çok güzel, paylaşım için teşekkürler...

"Richard Hammond bu çöldeki en küçük canlı organizmaydı"
Bu adamlar beni öldürecek, 2 kez tvde izledikten sonra bi kez de burada baktım, şahane.
İlk bölümlerde seslendirme kötü gelmişti ama şimdi bu salaklıklara tesadüfen de olsa daha iyi uymuş gibi geliyor.
Eline sağlık arkadaşımızın türkçesini buraya koyabilmek için baya bi emek harcamış.

Çok iyi ya adamlar resmen ölüyordu ama suzukiye bir kez daha aşık oldum helal olsun valla pire gibiydi......

İyi seyirler arkadaşlar, video yüklemeler vs oldukça uğraştırdı ama bence herkesin izlemesi gereken bölümlerden biriydi...

helal olsun montaj harika..ben youtube dan devam ettim fakat kopuk oldu..Daha sonra gelen konuyla bağımlı bolivya vidyolarına bakmanızı tavsiye ederim..İlginizi çekecektir..teşekkürler