Toprağa Düşen 7 Can

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,065

mete

Zirve
Babalar gözyaşlarını tutmaya çalışarak haykırıyor oğlumun elbisesini, silahını bana versinler onun yerine ben nöbet tutacağım, devriyeye ben çıkacağım. Annesi feryat ediyor sevinmesinler geride torunum var.

Bir hain pusu. Kırılan fidanlar akan kan ve gözyaşı. Yedi can toprağa düştü.

Bilmiyorlarmı ki yedi düvel bir araya geldi en zayıf, en çaresiz, en bitkin dönemimizde bizimle başa çıkamadı.

Bir avuç serserimi bu ülke ile başa çıkacak.

Bilsinlerki Türk milleti bu hainleri tükrüğü ile boğar. Yeter, yeter, yeter

Etiketler
Ynt: Toprağa Düşen 7 Can

Bilmezler mi ki Mete hocam bilmezler mi ki.. Biz neyi bekliyoruz hocam tükürmek için, neyi bekliyoruz.. ??? ??? :'( :'(

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler.

Geleceği gören Atamız yukarıda durumu ne güzel özetlemiş. Son dönem yaşanan gaflet delalet ve hatta hıyanetten başka bir şeymidir. Söylenecek çok söz var ama boğaz yedi boğum yedi kere yutkunup sustum. Şehitlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına da Sabır ve Metanet Dilerim Ruhları Şadolsun

:'( :'( :'(
TheScream.jpg

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK ; EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum...

ZULÜM İLE ABAD OLANIN AKIBETİ BERBAT OLUR Sabrın Sonu Selamettir Bu Kaide Asla Değişmezdir. Sabır ve İtidal Tavsiye Ediyorum

Padişah vezire sormuş;
- Vezir ! demiş.
- Eğitim mi önemli ? Cibilliyet (soy, sop, nesep) mi ?
Vezir düşünmeden cevap vermiş,
- Cibilliyet padişahım !

Padişah memleketin dört bir yanında tellallara çağrı yaptırmış,
"Duyduk duymadık demeyin ! En iyi hayvan eğiticisine yüz kese altın !"
En iyi hayvan eğiticisi padişahın karşısına çıkartılmış;

Padişah hayvan eğiticisine sormuş;
- Bir kediye tepsiyle servis yapmayı ne kadar zamanda öğretebilirsin ?
- Altı ayda öğretirim padişahım demiş eğitici...

Altı ay süre geçtikten sonra eğitici huzura alınmış. sormuş padişah;
- Eğittin mi ?
- Evet padişahım eğittim öğrettim demiş eğitmen.

Saray erkanı toplanmış; kedi elinde tepsiyle servis yapmaya başlamış. Tam vezirin önüne gelmiş padişah yine sormuş vezire,

- Vezir ! demiş, eğitim mi önemli cibilliyet mi ?

Vezir henüz padişahın sorusuna cevap vermeden önce cebinde sakladığı fareyi yere bırakmış

Kedi elindeki tepsiyi fırlattığı gibi farenin peşinde koşmaya başlamış...

Tabii ki altı aylık eğitim de boşa gitmiş...

Vezir cevap vermiş;
- Cibilliyet Padişahım !

Önüne bir fare çıktığında, eline bir fırsat geçtiğinde çıkarları için kişiliğini, öz değerlerini ve hatta kutsal olan her şeyi satmaktan, harcamaktan, tereddüt etmeyecek
yüksek eğitimli kedilerden Allah bu memleketi, bu milleti muhafaza etsin

Amin.

Maalesef bu ülke ne çekiyorsa eğitimli soysuzlardan çekiyor.

hocam seninle aynı duyguları paylaşıyorum ,bu kin ,bu nefret ,bu acımasızlık , yediği kaba kirletmek , neden anlayamıyorum , kardeşce,özgürce,yaşamak dururken bunlar neden ,şehit kardeşlerimin , ruhları şad olsun ,yattıkları yer cennet olsun :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

elbet devran döner bugün yaptıklarının hesabını mutlaka verir bu olaylara sebep verenler nutmamaları gereken birşey varki kimki ihanet eder bu vatana mutlaka hesabını verir çünki bu vatan bayrak sevgisi öyle bişedirki insana babasını vuracak kadar kötü bir o kadarda yücedir kısaca anlatmak istediğim bu son 7 şehidimizin kanıda yerde kalmayacaktır bu milletin evlatları anaları babaları asla bunu unutmayacaktır ve bu acılıma destek verenler gemiçiklerinden cıkıpta şehit olursa o zaman bircok insan d aha iyi anlar bunu

TÜM ŞEHİTLERİMİZLE BERABER BU 7 GENCECİK VATAN EVLATLARIMIZINDA RUHU ŞAD OLSUN DUALARIMIZ BİZ VE BİZDEN OLANLAR İÇİN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler