KAMP VE ENDURO Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 20 Yer Antalya 8 Tem 2021 #1 4 Temmuz 2021 kamplı enduro gezim.
nosibis Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 54 Yer Far Far Away 9 Tem 2021 #2 Ege sahillerinde bilinen ücretli kamplar yerine bu tarz videolar çok daha değerli bence... Teşekkürler...
Ege sahillerinde bilinen ücretli kamplar yerine bu tarz videolar çok daha değerli bence... Teşekkürler...
A AaminaKeller Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 3 9 Tem 2021 #3 enduro ve doğa aşığı olarak çok beğendim videoyu. devamını da bekliyorum mutlaka.
KAMP VE ENDURO Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 20 Yer Antalya 9 Tem 2021 #4 AaminaKeller' Alıntı: enduro ve doğa aşığı olarak çok beğendim videoyu. devamını da bekliyorum mutlaka. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Mutlaka devamı gelir.
AaminaKeller' Alıntı: enduro ve doğa aşığı olarak çok beğendim videoyu. devamını da bekliyorum mutlaka. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Mutlaka devamı gelir.
BörüBars Kamp II Mesajlar 438 Tepkime Puanı 403 Yer Ankara 9 Tem 2021 #5 Arkaplan müzik yerine doğal ses ve motorun sesi gelse sevenler için güzel olur. Çekimler güzel elinize sağlık.
Arkaplan müzik yerine doğal ses ve motorun sesi gelse sevenler için güzel olur. Çekimler güzel elinize sağlık.
KAMP VE ENDURO Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 20 Yer Antalya 9 Tem 2021 #6 nosibis' Alıntı: Ege sahillerinde bilinen ücretli kamplar yerine bu tarz videolar çok daha değerli bence... Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Bende size katılıyorum. Birçok kapmingler haricinde kamp yapılabilecek yer var Türkiyede. Ama giden çok az.
nosibis' Alıntı: Ege sahillerinde bilinen ücretli kamplar yerine bu tarz videolar çok daha değerli bence... Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Bende size katılıyorum. Birçok kapmingler haricinde kamp yapılabilecek yer var Türkiyede. Ama giden çok az.
KAMP VE ENDURO Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 20 Yer Antalya 12 Tem 2021 #7 BörüBars' Alıntı: Arkaplan müzik yerine doğal ses ve motorun sesi gelse sevenler için güzel olur. Çekimler güzel elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rüzgar sesi çok oluyor diye müzik eklemek zorunda kaldım. Beğendiğinize sevindim. Teşekkürler.
BörüBars' Alıntı: Arkaplan müzik yerine doğal ses ve motorun sesi gelse sevenler için güzel olur. Çekimler güzel elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rüzgar sesi çok oluyor diye müzik eklemek zorunda kaldım. Beğendiğinize sevindim. Teşekkürler.
Dengeliyorum.com Ana Kamp Mesajlar 86 Tepkime Puanı 28 Yer Çanakkale Web dengeliyorum.com 14 Ocak 2022 #8 Bu kadar güzel çekimlerin, bu kadar az izlenmesi çok kötü. Ellerinize sağlık. Abone oldum bile.
KAMP VE ENDURO Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 20 Yer Antalya 18 Ocak 2022 #9 Dengeliyorum.com' Alıntı: Bu kadar güzel çekimlerin, bu kadar az izlenmesi çok kötü. Ellerinize sağlık. Abone oldum bile. Genişletmek için tıkla ... Beğendiğinize sevindim. 2022 de bahara doğru yeni videolar eklerim.
Dengeliyorum.com' Alıntı: Bu kadar güzel çekimlerin, bu kadar az izlenmesi çok kötü. Ellerinize sağlık. Abone oldum bile. Genişletmek için tıkla ... Beğendiğinize sevindim. 2022 de bahara doğru yeni videolar eklerim.