Torsiyon Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quizilbaşan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,923

Quizilbaşan

Ana Kamp
merhabalar mazda torsiyonlarla 6-7 cm gibi yüksellttik ama arabada esneme diye birşey kalmadı.traktör gibi zıplıyor :smiley: acaba bu aracı başka nasıl yükseltebiliriz??lütfen yardım edin.eski ayarına getirince 265/70/15 lastik var,takınca bi çukura girince çamurluğa sürtüyor.

Etiketler
Ynt: Torsiyon Yükseltme

merhabalar aracınızı torsiyonlardan yükseltirken orantılı birşekilde yapmalısınız yani alt istinat takozlarına mesefe bırakmassanız zıplar ve kasıslarden gecerken vurmasesi gelir lastiklerden birazda yükseklik kazanabilirsiniz sürtmeler gelince kaportacıya biraz tadilatla çözersiniz , başka cerde kit almalısınız torsiyonlu araçlar problem anlıyacağınız,

torsiyonlu araçlarda fabrika değerlerinin dışına çıkamazsınız vede sonuna kadar yükselttiysenizde zıplama olur bir - 2 cm dahaaşağıya alın :smiley:

ahmet bey istinat takoz yerlerini uzatma gibi bi şansımız olabilirmi yani esneme payına mesafe bırakmak için.işin açıkçası arabayı düşürmek istemiyorum.kit baktım ama galiba sadece yaylı sistemlere var gazlı sistem yok ???

Quizilbaşan' Alıntı:
ahmet bey istinat takoz yerlerini uzatma gibi bi şansımız olabilirmi yani esneme payına mesafe bırakmak için.işin açıkçası arabayı düşürmek istemiyorum.kit baktım ama galiba sadece yaylı sistemlere var gazlı sistem yok ???

bence tavsiye etmem çümki akis kafalarını egim fazla olunca dağıtır yani akislere zerar verir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri