Tourneo Custom Campingbox

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medical07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,164

Çeken aracın uzun olması nedeniyle dönüş çapı çok fazla olacaktır bu çekilebilir bathroomların. Bence güzel bir çekici araçla tril tril güzel bir çekme karavan çok daha güzel bir çözüm olur.

Son düzenleme:

Sizin aracınız sonuç olarak otomobil olarak geçiyor. 2 çocuklu( 9 ve 4 yaş) aile için custom uzun şasi önerir misiniz) daha önemlisi sonuçto 9 koltuklu bir araç. Ancak ben 5 koltuğu evde bıraksam trafikte sorun yaşar mıyım?

Tavan heki olursa yaz kampları icin iyi olur.5 koltugu muayene zamani takıp sonra çıkartabilirsiniz
.zaten firma koltuk cıkartarak kullanabilmek ıçin sabit koltuk yapmamış.reklamında da bunu belirtiyor.

Tavan heki olursa yaz kampları icin iyi olur.5 koltugu muayene zamani takıp sonra çıkartabilirsiniz
.zaten firma koltuk cıkartarak kullanabilmek ıçin sabit koltuk yapmamış.reklamında da bunu belirtiyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu cevap bana yeterli

Transit custom 5+1 sca pop up roof montajını yaptirdik.iceride 172× 190 cm yatak olabilen oturma grubu ve dısarida kullanim icin evye ve aygaz mini bek ocak mevcut.karavana bir adım daha yaklastık.