Tourneo Custom Campingbox

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medical07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,015

.
Sizi tekrar buralarda gördüğüme sevindim Arif bey..
Fort’unuza şapkası pek yakışmış. Keyifli günlerde kullanmanız dileğimle..
Çok tşk ederim.diger aracı degiştirdim.Bu sıfır araç.içine onaylı belgeli 3 lü koltuk ve mutfak yaptirmayı düşünüyorum.şu anda 5+1 combivan arkada eski kamp kutusunun modifiye hali var.buzdolabina yer actik.ön koltuklari dönerli yaptirinca arkada oturma alanina gerek kalmayacak.

.
Güneyde mevsim çok uzun olduğundan yaşam çoğunlukla dışarda geçiyor. Ben olsam bu konsepti emeklilikte bile değiştirmezdim. Üstelik bundan sonra yakıtta hatırı sayılır bir düşme beklenmediğinden, bu tek araç çözümünün ekonomik ve çevreci olacağı da kesin.
Carporta sığabilseydi, Nugget’i sizinki gibi alacaktık.

Son düzenleme:

Evet bende tek araç kullaniyorum.eldeki toirneo custom 2016 modeli satacagim.Işe de bununla gidiyorum.mk7 golf gti 400 ps vardi.ford custom lara alisinca sattim.yaş 55 hiz icin reflekslerimiz eskisi gibi degil.bu aracda iz genişligini 14 cm arttiran jant var.pop up tavanin yukseklik ve agirligini hissettirmiyor.arka makaslar 6 cm alcak.sca oncesi on yukseklik 192 cm arka yukseklik 194 cm idi.tekerlekler 225 55 16 xl.ordanda sasi 1.5 2cm alcaliyor.onlere bilstein b14 coilover alabilsem yukseklik sca tavanla 2.0 metre olacak.Maalesef turkiye de bilstein yok

Son düzenleme:

.
Sanırım doktoranızı motorlu araçlar üzerine verdiniz ?
Siz 55 de reflekslerinizi kaybetmeye başladığınızı söylüyorsanız, benim araç sürmem mucize olmalı..

Son düzenleme:

.
Sanırım doktoranızı motorlu araçlar üzerine verdiniz ?
Meraktan.
Sizin önerdiginiz nugget forum.de butun sayfalarını okudum.Arka açılir tavan sca ve skyline da yoktu.nugget in arka mutfak, ön oturma grubu yatak konsepti ideal olanı ancak turkiyeye gelse vergilerle fiyatı 125 bin euroyu geciyor.

.
Burada hem karavan fiyatları azıttı hem de sayıları.
40,000 € dan başlayan panelvan fiyatları en az 50,000 € dan başlıyor artık. O da bulabilirseniz..
Benimkini 11 sene evvel 36.000 € ya almıştım. Türkiye’ye geliş fiyatına değmez bence.
Ben Türkiye'de özellikle iş hayatında olsam sizin çözümünüzü tercih ederdim.

Son düzenleme:

Merhabalar, camper olarak niçin az rastlanıldıgına anlam veremediğim bir araç custom. Aracın iç genişliği nedir acaba paylaşır mısınız?