Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 419,277
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

.

attachment-17.jpg

attachment-18.jpg

attachment-19.jpg

attachment.jpg

Crusherpics049-1.jpg

Etiketler

çağlar abi seni ne zaman arasam çalışıyorum kardeşim diyosun bende iş yapıyosun zannediyorum fakat senin çalışma alanın bu land cruiserlermiş anladım kadarıyla bizi bu arabalara karşı iyice aşık ediyosun paramızda yok ne yapalım aynısı yapmak için çalıp çırpalımmı yaniii acı bize lütfen.

bi tanede benden.....

ty.JPG

t392syncro' Alıntı:
çağlar abi seni ne zaman arasam çalışıyorum kardeşim diyosun bende iş yapıyosun zannediyorum fakat senin çalışma alanın bu land cruiserlermiş anladım kadarıyla bizi bu arabalara karşı iyice aşık ediyosun paramızda yok ne yapalım aynısı yapmak için çalıp çırpalımmı yaniii acı bize lütfen.

ben de kendiminkini yapamadımki daha kaan.olacak zamanla artık..

yutdışından getirtmeye üşeniyordum ama İstanbulda bulunca aldım.yakışmışmı bari. hanım fırçayı attı zaten bacamı taktn arabaya diye:smiley:))

Hanım gene baca demiş Çağlar,bana yolda görenler egzostu TIR lar gibi niye buraya taktın diyorlar. ;D

çağlar abi çok güzel olmuş çok beğendim arabaya çok büyük bir hava katmış.güle güle kullan

Caglar Bey merhaba,
Araciniz cok guzel olmus, nasil memnunmusunuz Lexus tan, sahibinden de sizin aracin aynisi var fiyati 32. Tavsiye edermisiniz?Incelediniz mi bilmiyorum ama dif kilitleri var midir biliyormusunuz?
Saygilar.
Recep.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR