KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onunda düşünmek lazım tabii.
Bu sabah Koca yayla ya gidip fotalamak istiyordum ama,sabah çok yağmur ve sis vardı,onun için ya yarın yada öbür gün gidicem.Orası da çok güzel,büyük çam ağaçlarının altında ama orada burası kadar rahat edemeyiz.
recep kardesım bende hanımla gelıcem tuvaletın uzaklıgı 1,2 km se sorun degılo gıder gelırız sıkıntı yo bna gore ama yakın olusa ıı olur ben kendı adıma yerı begendım cok guzel gözukuyor
Fazla yüksek değildir,Bursa 100 civarı burasıda olsa olsa 400-500 civarıdır.
Yarın bir aksilik olmazsa Tuzaklı köyünde bir alan vardı,oraya bakıcam.Yalnız orası gideceğimiz tarihlerde fazla soğuk olabilir.
Kocayayla ya gidecektim fakat orasının Milli park alanı içinde olduğunu öğrendim bugün.İzin alma işi çok zor olur diye düşünüyorum.Bu konularda çevreciler çok hassas davranıyorlar.Çevre bakanlığına bağlı oluyor Milli parklar.
Valla Uludağ da kamp yapma şansımız olmaz çünkü en az 30-40 araba olacağımızı tahmin edersek,bu kadar arabayı oraya sığdıramayız.
Ama eğer cumartesi erken buluşursak önce bir Uludağ turu yaparız sonra kamp alanına geçeriz.
göle arkamızı dönüp,direk güneye orman içi devam eden bir yolamak var ;D ;D(yağmurlardan sonra yol denemez çünki)..ne Tuzaklı tarafı,ne de Doğancı..tam 90 derece ileri..
bir ay önce gece geçtim,Doğancı gölünden Orhaneli yoluna devam ettiğinde,Kapıkayanın altına çıkıyo..Hele iniş var 45 derece.. ;D ;D
Çamurda arabaları birbirine bağlayıp,en arkayada senin ejderhayı bırakmak lazım.. ;D ;D