KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Recep abi biz demirtaş hamamına gidiyoruz bazen arkadaşlarla, fena değil. Kamp arası veya sonunda bir hamam organizasyonu iyi gelir herkese ve acaip muhabbet olur.
fissek' Alıntı:
Bursa da kaplıca çok,aile banyoları da var. ;D ;D
Bana tarih verin yer ayırttırayım. ;D ;D
Recep abi biz demirtaş hamamına gidiyoruz bazen arkadaşlarla, fena değil. Kamp arası veya sonunda bir hamam organizasyonu iyi gelir herkese ve acaip muhabbet olur.
layt gordumde sızın kadar gormedım
ulan oflu hadı o bayburtlu hatun rızelı hemde pazarlı harbı laz yanı ıtı gıbı tırsıyo hatundan haklıda sana nolluyo nasıl oflusun sen yaa
layt gordumde sızın kadar gormedım
ulan oflu hadı o bayburtlu hatun rızelı hemde pazarlı harbı laz yanı ıtı gıbı tırsıyo hatundan haklıda sana nolluyo nasıl oflusun sen yaa
Geçicen onu aloooo ;D
Bana kendini anlattırma şimdi,yok telefonla teyit almalar felan ;D
Müco,bacanak.
Cem Of'un en kral kelebeği canımın içi.Of yaylalarında çok nadir görünen turuncu bir kelebek türüdür kendisi ;D
Boşna adama "kelebek kral" demiyoruz ;D
Arkadaşlar,şunu söylemeliyim ki,bu ikinci yer yani Tuzaklı daki piknik alanında araçlarla hiç bir taşkınlık yapamayız.Daha önce aynı alanda bizim Buroff akmp attıydı,çimler bozulmuş diye muhtar peşlerinden Bursa ya kadar gelmişti.Yani kamp alanında gaza gelmememiz lazım.
Eğer bunu yapayız dersek,ilk gösterdiğim yer herşeyi yapmaya müsait.İsteyen istediği yere vurabilir kendini.