Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,427

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

Recep abi biz demirtaş hamamına gidiyoruz bazen arkadaşlarla, fena değil. Kamp arası veya sonunda bir hamam organizasyonu iyi gelir herkese ve acaip muhabbet olur.

fissek' Alıntı:
Bursa da kaplıca çok,aile banyoları da var. ;D ;D
Bana tarih verin yer ayırttırayım. ;D ;D

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Recep abi biz demirtaş hamamına gidiyoruz bazen arkadaşlarla, fena değil. Kamp arası veya sonunda bir hamam organizasyonu iyi gelir herkese ve acaip muhabbet olur.
Burakcım neden olamasın.Cumartesi dağda üşüyenler,pazar günü hamamda kendilerine gelirler.İyi olur. :D

Umarım o tarihte yağmur olmaz Bursa da.Şu anda acayip yağıyor,bir sakatlık olmaz inşallah. :(

layt gordumde sızın kadar gormedım
ulan oflu hadı o bayburtlu hatun rızelı hemde pazarlı harbı laz yanı ıtı gıbı tırsıyo hatundan haklıda sana nolluyo nasıl oflusun sen yaa

Buyurum buda stıcker

bursa toyota bulu?mas?.jpg

RedlinE' Alıntı:
layt gordumde sızın kadar gormedım
ulan oflu hadı o bayburtlu hatun rızelı hemde pazarlı harbı laz yanı ıtı gıbı tırsıyo hatundan haklıda sana nolluyo nasıl oflusun sen yaa

Geçicen onu aloooo ;D
Bana kendini anlattırma şimdi,yok telefonla teyit almalar felan ;D

Müco,bacanak.
Cem Of'un en kral kelebeği canımın içi.Of yaylalarında çok nadir görünen turuncu bir kelebek türüdür kendisi ;D
Boşna adama "kelebek kral" demiyoruz ;D

Nefiss olmuş..

elinize saglık..çıkartma olarak araçlarımıza iyi gider..

Arkadaşlar,şunu söylemeliyim ki,bu ikinci yer yani Tuzaklı daki piknik alanında araçlarla hiç bir taşkınlık yapamayız.Daha önce aynı alanda bizim Buroff akmp attıydı,çimler bozulmuş diye muhtar peşlerinden Bursa ya kadar gelmişti.Yani kamp alanında gaza gelmememiz lazım.
Eğer bunu yapayız dersek,ilk gösterdiğim yer herşeyi yapmaya müsait.İsteyen istediği yere vurabilir kendini.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR