Toyota Hidrolik Direksyon Pompası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,919

simurg2

Zirve
Yer
istanbul
arkadaşlar toyota bj75 aracım için hidrolik direksyon pompası aramaktayım internette şunları buldum acaba hangisi bu pompa araç 1985 model 3B dizel motora sahip orjinalınde direkson hidrolikmiş zanndersem hidrolik pompası patlak komple sökulmuş sökülmüş parçaları duruyorparça resimlerini ve site adresini ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim parçaşar bj 60 vebj 62 nin uyarmı.
www.cruiserparts.net/
http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.cruiserparts.net/&ei=jeHySvH4FMndsgbj0N3dAQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAsQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.cruiserparts.net%26hl%3Dtr%26sa%3DG

2.jpg

1].jpg

Etiketler

Ynt: toyota hidrolik direksyon pompsı

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar çok zor bi soru sordum galiba ses seda yok

erkan basligi yeni gordum... sanirim gercekten zor bir soru sordun.. bunu sorman gereken dogru kisi temservisten suat kardesimizdir. o bu isin tek ustasi, kullanici adıda temservis ozelinden msj atabilirsin...

Serkan bey iyi olur birde bostancıda bir yer var diyorlar şöyle yapmayı düşünüyorum ilk önce servisten parçayı aratıp tabiki bulabilirsek fiyat alacağım sonra tem garaj toyo sonrada bostancıda bahsedilen yere uğramayı düşünüyorum aracı alırken direksyon pompasının bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim cevabınız için teşekkürler .

servis ve yedek parca programı suat da vara oradan bakıyor ve parcanın olup olmadigini gorebiliyor... bence siz onunla bir gorusun pzelden atıyorum telini... benden de selam soyleyin zimirden serkan hoca derseniz bilir o... zaten yakında ben de getirecegim arabayı ona :smiley:

Ynt: Toyota Hidrolik Direksyon Pompası

Erkan bey, Bende 1 ay kadar once 86 model bj75 aldim. Hidrolik direksiyon konusunda ilerleme kaydettiyseniz yardimci olmanizi rica edecegim.

benim iş makinası 87 model bj 70 benim araçta olan pompa ikinci resimde olan umarım yardımcı olmuşumdur.

erkan hidrolik direksiyonun hayırlı olsun tebrik ederim azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.
;)

çekilen her zorluk ve çile
yapilanlar hanesine bir çentik ve tecrübe olarak geri döner. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR