Toyota Hilux 1987 LN 65 Ön Ssinyal Camı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,633

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
merhabalar. yine aradığım bişeyi bulamadım.bana 1987(4x4) model toyota hilüx ün ön sinyal camları lazım sağ ve sol her ikiside.internetten baya bi araştırdım bulamadım.bana yardımcı olacak bi adres yada bi isim bi telefon veren olursa çok sevinecem.sinyaller kompe olsada olur.orjinali tabi.buluyorum ama hep yeni modellerinki var :(

Etiketler
Ynt: TOYOTA HİLÜX 1987 LN 65 ÖN SİNYAL CAMI

Difransiyeli aldigin yerde vardir. Onlarda hem orjinali, hem tayvan mali yan sanayi, hemde cikmasi oluyor.

tamam sedat abi.bi araştırayım.mersinde sormadığım son bi iki yer var.olmadı hakan beyden isteriz.çok saol abi.

Toyota servislerden temin edebilirsiniz. Ellerinde olmasa bile kısa bir sürede temin ediyorlar.

evet servis ellerinde olmasada buluyor ama ben mecbur kalmadıkca servisten almamaya özen gösteriyorum.çünkü aldıgım herhangi bişeye olması gerektiğinden 2 -- 3 kat fazla para verdiğimi bilmek beni huzursuz ediyor.önce sanayideki parçacılar en son çare servis.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler