<div class="bbWrapper">Merhaba Arkadaşlar;<br />
<br />
Toyota hilux 3.0 elegant sahibiyim.2012 model,170.000 km,4x4,otomatik<br />
<br />
Yaklaşık 20 gün önce araç çalışırken motordan bir ses geldiğini farkettim.Aracın gidişinde çekişinde bir promlem yoktu,ama ses rölantide veya yürürken devamlı geliyordu.<br />
<br />
Aracı Bursa'da Toyota Akkoyunlu plaza yetkili servisine götürdüm.2-3 saat inceleme sonrasında bir tespit yapamadılar ve mazot pompasından şüphelendiklerini söyleyerek pompacıya yönlendirdiler.Pompacı arkadaş sesi dinledi ve pompa sorunu olmadığını ,ama pompa sökülüp içindeki elemanlara bakılması gerektiğini söyledi.<br />
<br />
Daha sonra bir işlem yapılmadan araya bayram girdi ve bayramda aracı fazla yol yapmadan kulladım.Bu süreçte Yalova da kendi tanıdığım 3-5 ustaya aracı gösterdim.Genelde mazot pompasından ses geldiğini söylediler.<br />
<br />
10 haziranda aracı Toyota Akkoyunlu yetkili servise bıraktım.Bugün beni aradılar;Mazot pompasının söküldüğünü,pompacıya gönderdiklerini,orda gerekli kontrol ve testlerin yapıldığını ama bir sorun tespit edilmediğini söylediler.<br />
<br />
Şu anda yapılacak şeyin bütün motoru sökeceklerini,sorunu buluncaya kadar devam edeceklerini bu işlemlerin de 1 ayı bulacağını hatta geçebileceğini belirttiler.<br />
<br />
Şu anda kararsız kaldım.Servise devam edin desem;nasıl bir maliyetle karşılaşacağım belirsiz ve aracı alacağım sürede belirsiz.Aracı bu şekide kullanmakta doğru değil.<br />
<br />
Bu tür araçlarda buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmıdır? Veya güvenilir,tanıdığınız bu sorunu çözebilecek usta tanıyan arkadaşlar varmıdır?<br />
<br />
Not: Yalova sanayide bir usta; bu araçtadi ses volant'tan geliyor dedi.Adam ben yaparım dedi.Ama güvenemedim..Sizce Volant böyle bir sorun yaparmı..</div>