Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nomind Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,539

nomind

True mind is NoMind..
Selamlar, 1987 model Toyota Hilux 4x4 D-Cab (Çift Kabin) kullanıcısıyım.Aracıma hidrolik direksiyon taktırmak istiyorum.Bu konuyu araştırırken sitenize rastladım gerçekten çok güzel bir paylaşım sitesi.Hemen üye oldum tabi :smiley: Kurucu ve katılımcıları yürekten tebrik ederim.

Bahsettiğim aracıma hidrolik direksiyon taktırmak istediğimi önceden belirtmiştim, bu konuda görüş ve önerileriniz bekliyorum.Kafamda birsürü soru işareti var.

Ne tür parçalar kullanmalıyım? Hangi araçların hidrolik pompaları ve direksiyon kutuları benim aracıma uyar? Maliyeti ne civarlarda olur. Uygulama sonucunda gerekli verimi alabilir miyim yoksa sorunlarla mı karşılaşırım?

İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..Saygılarımla iyi günler, keyifli sürüşler..

gezenbilir.jpg

gezenbilir2.jpg

Etiketler
Ynt: Toyota Hilux LN65 Hidrolik Direksiyon Uygulaması

yakın zamanda hidrolik direksiyon uygulaması yapmış birisi olarak orjinal direksiyon kullanmanı tavsiye ederim. ilk basta biraz pahallı gibi görünebilir fakat uydurma direksiyonun uygulama malıyetini hesaba katarsanız orjinal direksiyon çok daha ucuz ve problemsiz oldugunu göreceksiniz. hidrolik direksiyon kıtını kompla ankaradan temin edebilirsiniz. eski direksiyonunuzu çıkartıp aynı civatalarla hiç bi,r değişiklik yapmaya gerek kalmadan yerine takabiliyuorsunuz.

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz komple kitin fiyatı ne kadar ? Ayrıca Ankara'da nerede bulabilirim? Ben Denizli'de ikamet etmekteyim.Fiyat uygun gelirse kargo ile temin edebilirim sanırım.Forum kurallarına aykırı değil ise, parçaları temin edebileceğim adres veya telefon numarası verebilirseniz sevinirim.

Araçlarımızın modelleri aynı galiba..Benimkinde 31'' lastikler var.Uzun yolda rampalarda sorun yaşadığımı itiraf etmeliyim.Araç şişiyor resmen.Sizinkinde de geniş tabanlı lastikler var..Siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Rampalarda ki çekiş zayıflığı normal mi?

Saygılarımla..

Hakan Ataman
Ataman Ticaret
0 532 2820523

Yardımcı olurlar, kargo ile de yollayabilirler. Ayrıca Hurdacılar Sitesinde Ali Demir var ancak ben onunla anlaşamıyorum, bağlantı kurarsanız ondan da fiyat alın....

Teşekkür ederim Umut Bey.

Umut Bey ;

Hakan Bey ile biraz önce görüştüm.Herşey dahil tüm hidrolik direksiyon kitine 1500 TL diyor.Aslında oldukca uygun gibi geldi bana.Bulunduğum ilden 2000 TL üstü bir fiyat almıştım.Sanırım bu kiti uygulayacağım.Orijinal olduğu için montaj sorunları ve maliyeti gibi olumsuzluklarla da karşılaşmayacağımı umuyorum.Hurdacılar sitesindeki arkadaşı aramaya ihtiyaç duymuyorum açıkcası..Siz anlaşamadıysanız ben de anlaşamam :smiley:

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

nomind' Alıntı:
Umut Bey ;

Hakan Bey ile biraz önce görüştüm.Herşey dahil tüm hidrolik direksiyon kitine 1500 TL diyor.Aslında oldukca uygun gibi geldi bana.Bulunduğum ilden 2000 TL üstü bir fiyat almıştım.Sanırım bu kiti uygulayacağım.Orijinal olduğu için montaj sorunları ve maliyeti gibi olumsuzluklarla da karşılaşmayacağımı umuyorum.Hurdacılar sitesindeki arkadaşı aramaya ihtiyaç duymuyorum açıkcası..Siz anlaşamadıysanız ben de anlaşamam :smiley:

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim:smiley:)) Umarım güzel olur...Bende Hilux 2.8 varken HD vardı, çok keyifliydi...

ali demir ( ugur isimli arkadasla görüşün) e yalovadan fırıncı yönlendirdi deyin 1000 ytl ye alırsınız :D. telefonunu umit verir umarım benim tel çalındı hiç numaram kalmadı malesef. ayrıca 31 lastikler benim aracı şişirmiyor çok uzun yol yapıyorum. inanmazsınız uzun yolda araç açıldıkça açılıyor. :DD

Maaşallah nazar değmesin :smiley: HD kit yönlendirmeniz için de sağolun.Fiyatta 3 te 1 fark olacaksa düşünebilirim doğrusu :smiley: Ali Demir ' in telefonunu verbilecek arkadaşlar buradan iletebilirlerse sevinirim..

forumun biyerlerine yazmıştım o numarayı ama yarın burodan bakar tekrar yazmaya çalışırım bulurum inşallah.

SELAMLAR, 1 AY ÖNCE 1986 LN65 TOYOTA HILUX ALDIM FAKAT DİREKSİYONU SORUN, BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ, FORUMDA YAZAN ALİ DEMİR'İN TELEFONUNU VERİRMİSİNİZ, TŞK.EDERİM.

Merhaba ,

Ali DEMİR'e ulaşılabilecek telefon numarası..

işletmede sizleri Uğur Bey karşılayacaktır..Ali Abi esrarengiz adam..herzaman oralarda bulunmuyor.. ;D ;D

0 312 396 46 87

kolaylıklar dilerim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR