Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,517

Etiketler

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

sipariş verildi gelmesi 1 ay alıcak daha detaylı tuğsan hoca dan bilgi alıp veririm.

http://www.rocky-road.com/4runner.html

Burada şunu belirteyim,firmayla mailleşmelerimizde Hilux ile 4Runner alt takım düzeneklerinin aynı olduğunu söylediler.Yani gelecek kit her iki aracada uyacak.Biz adamlara aracın süspansiyon sisteminin fotoğraflarını yolladık,aşağıdaki yazıyı yazdılar.Fiyatlara kargo ve gümrük vergileri dahil deyil.Sadece buraya gelişi kargo dahl 1245 dolar tutacak.UPS kargo firması buradaki işlemlere(depo+mal çekme ücreti)ne alır o ürün gelince belli olacak.

The pictures do not help us much. We do have a lift for your vehicle. The coil springs are $75 each, the rear shocks are $83 each, the front shocks are $147 each. It is about a 2.5" lift when installed and uses the same parts as the USA 4runner.

Kitin toplam fiyatı 760 dolar,set ağır olduğu için 500/550 dolar ups kargo parası var.Buraya gelincede 200/300 tl burdaki masraflar var.

selam benımde artık bır hılux sum var bana resımlerını koymamda yardımcı olursanız sevınırım saygılar

yahu oldmanemunun urunlerini taroto neredeyse amerika fiyatına satıyordu..
neden dısarı siparis verdiniz?

birde hilux için omenin kiti 40mm kadar yukseltme saglıyor..

ilginç gerçekten bana fiyat bile vermisti..
buarada tugsan bey parçaların kodu var mı elinizde? hilux için olan parçaların kodu vardı bende ome gondermisti onunla kıyaslamak isterim..

Perçaların kodu yok veya herhangi bir numarası yok.Kendi aracım için yükseltme kitini bu firmadan almıştım.Görüştüm var dediler.Toyota 4runner içinde aynıymış.Gelince hep beraber göreceğiz.Bu arada Amerika fiyatı 760 dolar olan birşeyi Tarkan bey nasıl aynı fiyata veriyor merak ettim.

valla bilmiyorum, arb nin bayiligini almıslar zaten.. tampon fiyatlarıda abd ye yakındı..

inşallah sorunsuz uygulanır ve randıman alırsınız. uygulama anının ve sonrasının resimlerini çekip paylaşırsanız sevinirim.

ps: hakanyusuf, resim eklemek için imageshacks.us sitesinde resmi bilgisayarınızda bulup upload edin URL li olan linki mesajınıza koyun. ya da mesaj yazdığınız bölümün altındaki "Eklenti" bölümünden de yükleyebilirsiniz.. hilux'ınız hayırlı olsun makyajlı kasa mı acaba ???

yokmu arkadaşlar bir yenilik :smiley:

biz yalan olduk yurt dışındaki firma yükseltme kitini yollamadı.

ben bu arada kış için 1 takım 7,5x16 jant aldım ve üstüne 245x75x16 mtr lastik koydum ama direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirdiğimde ön lastikl köşesi ile ( yanak ve alının birleştiği nokta ) paçalık arasına ( paçalık dediğim çamur sıçratmasın diye bir plastik parça var önde ve arkada ) 1 parmağımı sokabiliyorum ancak , bu da yükseltme kiti olmadan araziye giremezsin anlamına geliyor gibi , bu yüzden 16 ları söküp yine 15 standart lastikleri taktım , şimdi kit arayışındayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR